Кондиціонер TOSOT GW-12H - AT200940 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер TOSOT GW-12H - AT200940 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кондиціонер TOSOT GW-12H
Кондиціонер TOSOT GW-12H
Кондиціонер TOSOT GW-12H
Кондиціонер TOSOT GW-12H
Кондиціонер TOSOT GW-12H

Кондиціонер TOSOT GW-12H - AT200940

Код товару: AT200940
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 30 м², Режими роботи осушення повітря, обігрів, Функціональні особливості функція збереження налаштувань, теплий пуск, таймер включення / вимикання, система самодіагностики, система антизледеніння, нічний режим роботи, автоматичне очищення кондиціонера, «TURBO» режим, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -7 C, Маркування 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TOSOT
Площадь помещения 30 м²
Функціональні особливості функция запоминания настроек, теплый пуск, таймер включения / выключения, система самодиагностики, система антиобледенения, ночн
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 3.22 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.37 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.15 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 39 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 2.8
Энергоэффективность COP 3.21
Габариты внутреннего блока 84.5 x 27.5 x 18 см
Габариты наружного блока 77.6 x 54 x 32 см
Вес внутреннего блока 10
Вес наружного блока 29
Опис

Придбати Кондиціонер TOSOT GW-12H Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Tosot GW-12H Partner побудований за спліт-системою. Вона являє собою конструкцію з двох блоків, один з яких здійснює компресорне конденсування, а другий випаровує. Зовнішній блок цієї системи розміщується за межами будівлі і здійснює свою роботу саме там. Внутрішній же спрямований безпосередньо на свою робочу площу.

Режими роботи. Кондиціонери цієї лінійки мають досить багато режимів роботи - цілих 5. Така різноманітність налаштувань дозволяє вибрати найбільш оптимальні для себе. У вашому розпорядженні режими обігріву, осушення, охолодження, сну, турборежим. Варто зауважити, що в пристрої реалізовані технології «Інтелектуального заморожуючи» і зменшення вологи за рахунок осушення без зниження температури. Що особливо зручно, кондиціонер запам'ятовує ваші налаштування і вам не потрібно задавати їх знову.

Дисплей на корпусі. Наявність дисплея дає можливість візуально контролювати виставлені настройки. На ньому відображається поточний режим роботи з його параметрами, час та інші важливі дані. Тримайте все під контролем!

Наявність іонізатора. Регулює температурний режим - не єдина функція Tosot GW-12H Partner. Він також відповідає за чистоту повітря в приміщенні і насичення його негативно зарядженими іонами. Маючи правильну середу навколо себе, ви отримуєте не тільки комфорт, але і здоров'я.

Функція самоочищення. Жалюзі внутрішнього блоку переходять в закритий режим і починається процес самоочищення. Чи включається внутрішня потужна продування, яка здуває краплі з частин кондиціонера. Після цього відбувається інтенсивне нагрівання, який випаровує більш дрібні частинки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані