Мишка Esperanza EM102R Black-red - AT020140 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Esperanza EM102R Black-red - AT020140 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мишка Esperanza EM102R Black-red

Мишка Esperanza EM102R Black-red - AT020140

Код товару: AT020140
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 3, Тип Провідні, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 800 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Esperanza
Количество кнопок 3
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 800 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,4 м
Опис

Придбати Мишка Esperanza EM102R Black-red Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка Esperanza EM102R Black-red являє собою високоякісну дротову 3D оптичну мишу з вбудованим механізмом енергозбереження, яка прикрасить будь-яке робоче місце і буде гармонійно виглядати з будь-яким ноутбуком. Тихе колесо прокрутки і спеціальне гумове покриття елементів, дотичних з рукою, забезпечують надзвичайно високий рівень комфорту і приємне відчуття при торканні. Завдяки ергономічній формі, ви не будете відчувати втому під час роботи, а завдяки компактним розмірам, мишка легко поміщається в сумку, що дозволяє брати її з собою всюди, де ви користуєтеся комп'ютером. Модель орієнтована на нехитре повсякденне використання, що наочно ілюструється бюджетною вартістю.

Ви оціните сприйнятливе і плавне управління покажчиком миші, яке досягається за рахунок використання технології відстеження з високою роздільною здатністю — 800 DPI. В склад елементів управління входять основні ліва та права клавіші, а також колесо вертикальної прокрутки. Спеціальна підсвітка з віконця, розташованого вище ролика полегшує роботу в темряві і в той же час не сліпить. Більш того, для роботи з мишкою Esperanza не потрібно ніякого додаткового програмного забезпечення – просто під'єднайте маніпулятор в USB-роз'єм.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані