Акустична система Maxxter AS23P - AT020151 - купити Акустичні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Акустична система Maxxter AS23P - AT020151 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Акустична система Maxxter AS23P

Акустична система Maxxter AS23P - AT020151

Код товару: AT020151
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип колонки для комп'ютера, Кількість каналів 2.0, Потужність колонок, Вт 10, Живлення USB, Оснащення регулювання гучності, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Maxxter
Тип колонки для компьютера
Матеріал корпусу пластик
Минимальная частота воспроизведения 150 Гц
Установка настольний
Оснащение регулировка громкости
Разъемы mini Jack 3.5 mm
Подключение безпровідне
Максимальная частота воспроизведения 15 кГц
Тип акустических колонок фронтальные
Чувствительность 65 dB
Опис

Придбати Акустична система Maxxter AS23P Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акустична система Maxxter AS23P - це стильні та компактні колонки, які не займуть багато місця і зручні для перенесення разом з вашим ноутбуком. Матовий пластик корпусу - soft touch, і його приємно тримати в руках. Динамік прихований під добротною металевою сіточкою. З боків є вирізи-вентиляційні отвори для поліпшення звучання. Колонки мають округлу форму і синє індикаторне підсвічування. Завдяки стильному кольору АЅ23 може вписатися в будь-який сучасний інтер'єр.

Підключати акустичну систему до мережі 220В не потрібно, так як вона живиться від порту USB, так що її можна використовувати і на природі разом з вашим ноутбуком. Аудіо штекер має стандартний розмір 3.5 мм. Акустична система Maxxter AS23 видає звук краще будь-яких вбудованих динаміків більшості ноутбуків, а найголовніше – вони потужніші.

Характеристики:
- Вихідна потужність: 2 х 5 Вт
- Повна музична потужність: 10 Вт
- Співвідношення сигнал/шум: 65 дБ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані