Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI) - AT201847 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI) - AT201847 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI)
Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI)
Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI)
Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI)

Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI) - AT201847

Код товару: AT201847
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип гриль, мікрохвилі, Тип керування сенсорний, Колір слонова кістка, Об'єм 25 літрів, Потужність НВЧ 900 Вт, Виконання окремостояча,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Колір слоновая кость
Тип гриль, микроволны
Об`єм 25 литров
Тип управления сенсорное
Мощность СВЧ 900 Вт
Исполнение окремостояща
Тип гриля кварцевый
Мощность гриля 1000 Вт
Дисплей дисплей
Тип открывания дверцы клавиша
Диаметр поворотного поддона 315 мм
Тип внутреннего покрытия нержавіюча сталь
Особливості защита от детей
Габарити 306 х 513 х 430 мм
Вага 17
Опис

Придбати Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI (MO25INI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI - IFNINITY - це сучасне кухонне обладнання від компанії Gorenje, виконане в характерному стилі колекції побутової техніки Infinity. Модель неймовірно функціональна і одночасно проста в управлінні. Вона стане вашим надійним помічником і не раз за найкоротший час впорається з такими завданнями, як розморожування м'яса і напівфабрикатів, розігрів обіду, приготування різних страв.

Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI - IFNINITY працює в режимі мікрохвиль, гриля і комбінованому режимі. Гриль тут має два рівні потужності, мікрохвилі - дев'ять. Ви зможете скористатися шістьма попередньо встановленими програмами готування. Таймер на 95 хвилин сповістить вас звуковим сигналом про те, що страва готова. Модуль управління обладнанням винесено на передню панель і складається з сенсорних кнопок і поворотного регулятора. Для забезпечення експлуатаційної безпеки мікрохвильовка має функцію блокування від дітей. Два скла в дверцятах виключають можливість опіків. Життя стане простіше з мікрохвильовою піччю від GORENJE. Модель GORENJE MO 25 INI - IFNINITY об'ємом 25 літрів має 8 автоматичних програм приготування, 2 режими розморожування за часом і вагою, а також кварцовий гриль. Все це зможе урізноманітнити Ваш раціон і спростити щоденні клопоти на кухні. Для більш комфортної експлуатації виробник передбачив наявність таймера на 95 хвилин.

Мікрохвильова піч Gorenje MO 25 INI - IFNINITY оснащена комбінованою системою електронного та сенсорного управління Sensor Touch, яка передбачає наявність SMART ICON LED дисплея і перемикача MultiJogger. Закінчення приготування супроводжується звуковим сигналом, гучність якого можна регулювати самостійно. Також доступна функція «Без звуку». Мікрохвильовка має сучасний дизайн серії INFINITY line, який відрізняється акуратними строгими лініями і стриманими кольорами. Корпус даної моделі металевий, нікелевого кольору, а двері і передня панель - кольору слонової кістки. Внутрішня камера печі виготовлена ??з нержавіючої сталі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані