Монітор 18.5'' LG 19M38A-B - AT020186 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор 18.5'' LG 19M38A-B - AT020186 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор 18.5'' LG 19M38A-B

Монітор 18.5'' LG 19M38A-B - AT020186

Код товару: AT020186
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Максимальна роздільна здатність екрана 1366 x 768, Діагональ дисплея 18.5", Інтерфейси та підключення VGA, Тип матриці TN, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Діагональ дисплея 18.5
Максимальна роздільна здатність екрана HD (1366x768)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
VESA VESA (75x75мм)
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 200 кд/м2
Контрастность статическая 600:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 90/65
Шаг между пикселами, мм 0,3
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 18 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.3 Вт
Размеры с подставкой 441.3 x 167.8 x 350.2 мм
Размеры без подставки 441.3 x 57.3 x 278.1 мм
Вес с упаковкой 2.8 кг
Вес без упаковки 2.1
Опис

Придбати Монітор LG 19M38A-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Дизайнери LG зробили корпус монітора LG 19M38A-B неймовірно тонким, що надає монітору особливої вишуканості та витонченості, яка гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.

Візуальний комфорт під час роботи за монітором
Чи знаєте ви, що при роботі з монітором Ваші очі зазнають негативного впливу мерехтіння екрана? З часом робота за монітором, комп'ютерні ігри або перегляд фільмів можуть викликати втому та перенапругу зору. Технології "Відсутність мерехтіння" та "Режим Читання" допоможуть знизити негативний вплив мерехтіння та синього кольору, максимально збільшуючи візуальний комфорт для ваших очей під час роботи за монітором.

Керування налаштуваннями монітора за допомогою миші
Функція Екранного меню полегшить налаштування монітора, дозволяючи використовувати для конфігурації налаштувань замість фізичних кнопок звичайну мишу. Попередньо встановлені режими допоможуть швидко переключитися між варіантами відображення, а також налаштувати специфічний режим для вибраного програмного забезпечення.

Ефективний режим багатозадачності
Спеціалізоване програмне забезпечення 4-Screen Split допоможе розділити екран на декілька областей для підвищення ефективності та оптимально зручного розташування вікон на робочому столі. За замовчуванням доступно розділення екрана максимум на 4 області, зайнятих різними програмами, що дає 14 варіантів розташування вікон на екрані. Наприклад, ви можете працювати в основному вікні і одночасно дивитися відео в невеликому спливаючомувікно завдяки функції Картинка-в-Картинці.

Функція "Порушення сприйняття кольору"
Спеціалізований програмний алгоритм перерахунку дозволяє людям з порушеним сприйняттям кольорів розрізняти кольори об'єктів на моніторі.

LED-монітори - найбільш популярний на сьогоднішній день вид моніторів для комп'ютерної техніки. Безперечними перевагами LED моніторів є висока динамічна контрастність, швидкий час відгуку, значно знижене енергоспоживання, менша вага, ніж той, який мають звичайні LCD монітори, і тонкий корпус.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані