Планшет Bravis NB74 3G white - AT202247 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Bravis NB74 3G white - AT202247 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Bravis NB74 3G white
Планшет Bravis NB74 3G white
Планшет Bravis NB74 3G white
Планшет Bravis NB74 3G white
Планшет Bravis NB74 3G white
Планшет Bravis NB74 3G white

Планшет Bravis NB74 3G white - AT202247

Код товару: AT202247
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 512 МБ, Тип з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Процесор MediaTek MTK8312,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bravis
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 512 МБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1024х600
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці TN
Процесор MediaTek MT8312
Колір задньої панелі White
Частота процесора 1.3 ГГц
Тип SIM-карт miniSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 0.3 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor, FM-радио
Висота (мм) 188
Вага (г) 269.9
Колір передньої панелі White
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Планшет Bravis NB74 3G white Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

BRAVIS - це торгова марка спеціалізується на виробництві аудіо-, відео-, цифрової техніки та аксесуарів за доступною ціною. Спеціалізуючись саме в цих категоріях, BRAVIS активно слідує світовим трендам і представляє багатофункціональні сучасні пристрої, які за якістю не відрізняються від аналогічної продукції світових виробників. Економія для кінцевого покупця досягається за рахунок низьких витрат на маркетингову складову. Філософія бренду BRAVIS - це переконання в тому, що техніка повинна володіти необхідним функціоналом, привабливим дизайном і розумною вартістю. Вся продукція BRAVIS сертифікована як за українськими, так і за провідними міжнародними стандартами.

Планшет Bravis NB74 3G white
- це простий і зручний планшет, який працює на 2-х ядерному процесорі Media Tek 8312 з тактовою частотою 1.3 ГГц версією ОС Android 4.4.

На борту у Bravis NB74 3G 512 МБ оперативної пам'яті і 8 ГБ вбудованої, так що ви можете не відмовляти собі в перегляді улюблених фільмів і роботі потужних додатків. Крім того, як і у всіх планшетнах Bravis реалізована можливість розширення пам'яті за рахунок карти пам'яті microSD.

На Bravis NB74 3G за замовчуванням встановлений Google Play Market, за допомогою якого ви можете знаходити і встановлювати необхідні вам програми.

Bravis NB74 3G оснащений вбудованим Wi-Fi, Bluetooth і 3G модулями, так що ви завжди зможете мати доступ в інтернет. Основна камера в планшеті — 0.3 Мп , а фронтальна камера 0.3 Мп стане незамінною в спілкуванні по скайпу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані