Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS - AT202273 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS - AT202273 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить сканер в нашем магазине, а также шлифовочная машина с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем вам товар сбора данных, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам струйный принтер, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с компьютерных игр, либо ручной инструмент, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить заклепочник, обратите внимание на экран проекционный, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на водонагреватели бойлеры, предлагаем вам сделать выбор принтер печати и заказать с доставкой в Сумах.
Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS
Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS

Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS - AT202273

Код товару: AT202273
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Колір нержавіюча сталь, Ширина корпусу 700 мм, Тиск повітряного потоку 250 Па, Діаметр вентиляційної труби 150 мм, Кількість швидкісних режимів 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 700 мм
Колір нержавіюча сталь
Давление воздушного потока 250 Па
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 140 Вт
Уровень шума 67 dB
Виробник Franke
Опис

Придбати Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Franke FBI 722H XS - оснащена енергоефективним мотором і LED освітленням. Поліпшено характеристики класу енергоспоживання. Вона монтується в шафку і залишається практично непомітною в інтер'єрі. Ця модель мінімізує свій вплив на зовнішній дизайн приміщення.

Виріб використовують для кухонь об'ємом до 70 м3 (при висоті стель 2,7 м). Комфорт підтримує інноваційна система зниження шуму. Фільтри з багатошарового перфорованого металу оберігають двигун від забруднення. Касети фільтрів підлягають очистці після кожних 30 годин роботи шляхом замочування в гарячому миючому засобі з подальшою промивкою.

Ширина вбудовування: 60 см. Потужність: 750 м3 / год. Освітлення: LED. Фільтр: миється багатошаровий металевий, з 2-х касет. Управління: ползунковий перемикач. Режими: 3 швидкості.

Комфорт підтримує інноваційна система зниження шуму. Фільтри з багатошарового перфорованого металу оберігають двигун від забруднення. Касети фільтрів підлягають очистці після кожних 30 годин роботи шляхом замочування в гарячому миючому засобі з подальшою промивкою.

Жіроулавлюющій фільтр. Фільтр алюмінієвий, підходить для миття в посудомийній машині (делікатний режим), служить для очищення потоку повітря від частинок жиру і оберігає двигун від перевантаження.

Ползунковое управління. Витяжка з повзунковим управлінням забезпечена спеціальним перемикачем, за допомогою якого можна включити або виключити пристрій, а також вибрати відповідний режим роботи, поступово збільшуючи потужність.

Витяжної режим. У режимі відводу повітря, повітропровід витяжки виводиться назовні у вентиляційну шахту, забезпечуючи повне видалення забрудненого повітря, запахів і випарів за межі приміщення. Режим відведення повітря є найбільш ефективним: він має максимальну продуктивність і забезпечує 100% очищення повітря.

Режим рециркуляції. В режимі рециркуляції (фильтрующем) витяжка не вдалося підключитися до вентиляційної шахти. Засмоктуваний повітря проходить через фільтри, що знаходяться в корпусі витяжки, очищається і повертається назад в приміщення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані