Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263) - AT020293 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263) - AT020293 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263)

Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263) - AT020293

Код товару: AT020293
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Тип матриці TN+film, Тип монітора Геймерські, Вбудовані колонки є, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання нахилу,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Viewsonic
Діагональ дисплея 24
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, 1 x HDMI, VGA, аудио вход (line-in), 3.5 mm Mini-Jack
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка наклона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 1 мс (Gray to Gray)
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 80 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 0.27
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 21 Вт
Вес без упаковки 4.8
Опис

Придбати Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263)

- Економічний 24-дюймовий (видима область 23,6 дюйма) монітор Full HD, призначений для ігор та розваг. Завдяки підтримці технології VESA Adaptive-Sync, можливості варіювання частоти оновлення практично виключають появу розривів зображення та миготіння кадрів під час динамічних ігрових сцен. Надкороткий час відгуку 1 мс та режим малої затримки введення забезпечують плавне зображення без розмиття та фантомних ефектів. Кнопка швидкого доступу до ігрового режиму оптимізує ігровий процес для динамічних стрілялок (FPS), стратегій в реальному часі (RTS) і розрахованих на багато користувачів мережевих боїв (MOBA), надаючивирішальна конкурентна перевага.

А функція стабілізації чорного кольору не тільки допомагає вицілювати ворогів, що ховаються в темряві, але й забезпечує монітору чудову палітру кольорів і контрастність, створюючи відчуття повного занурення. Плюс до всього, гнучкі можливості підключення, такі як DisplayPort, HDMI та VGA, дозволяють підключатися до автономної графічної карти або ігрової консолі. Монітор

Viewsonic VX2457-MHD

має всі необхідні якості, щоб зробити ваш ігровий і розважальний досвід незабутнім.

Надкороткий час відгуку 1 мс дозволяє монітору створювати плавні зображення без ривків, розмиття або появи фантомних ефектів. У всіх сценах зі стрімкою послідовністю дій монітор буде моментально реагувати на кожний ваш рух. Завдякипідтримці можливостей VESA Adaptive-Sync у моніторі застосовується технологія AMD FreeSync™, що забезпечує синхронізацію частоти зміни кадрів між графічною картою та монітором. Така динамічна частота оновлення кадрів ефективно усуває переривання, миготіння та посмикування кадрів зображення, забезпечуючи плавний ігровий процес.

Вхідні роз'єми DisplayPort, HDMI і VGA дозволяють легко підключатися до автономної графічної карти або ігрової консолі. Два вбудовані динаміки додають до чудових можливостей екрана монітора стереозвук, забезпечуючи повне мультимедійне занурення. Іноді гра затягується, перетворюючись на марафон. У моніторі

Viewsonic VX2457-MHD (VS16263)

використовуються технології Flicker-Free та Blue Light Filter, завдяки яким очі не втомлюються навіть при тривалому перегляді. Це означає, що визможете протриматися довше і випередити суперників, коли очі почнуть підводити їх.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
Лена
23-07-2020 18:28:17
Мой предыдущий монитор совсем вышел из строя и срочно пришлось что-то думать, чтобы не простаивать по работе. Увидела в каталоге монитор Viewsonic VX2457-MHD (VS16263), Все сомневалась может лучше привычный Дель или НР, но денег на то, что хотела немного не хватало. В общем все же купила этот. Вроде все нормально, цвета хорошие, работаю много и часто без перерывов, но глаза не слезятся и не устают, отклик нормальный, ничего не тормозит.
Переваги:
Нормальная сборка, быстро работает, хорошие цвета в базовой настройке с завода, есть разные режимы работы
Недоліки:
Пока не нашла
особисті дані