Чохол до електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493) - AT020300 - купити Чохли до електронних книг в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493) - AT020300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Чохол до електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493)

Чохол до електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493) - AT020300

Код товару: AT020300
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність Amazon Kindle, Колір синій, Матеріал шкірзам, Тип обкладинка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність Amazon Kindle
Колір синий
Матеріал кожзаменитель
Тип обложка
Виробник AirOn
Опис

Придбати Чохол до електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чохол для електронної книги AirOn для Amazon Kindle 6 blue (4822356754493) виконаний з високоякісного матеріалу «екокожа», який за своїм зовнішнім виглядом і відчуттям складно відрізнити від натуральної шкіри, але на відміну від неї, він менше схильний до деформації і втрати зовнішнього вигляду, м'який і якісний матеріал ідеально приймає форму гаджета, забезпечуючи при цьому надійний захист по всьому периметру.

З обкладинкою AirOn Premium ваш гаджет завжди буде під надійним захистом і в прекрасному стані. Чохол для електронної книги AirOn - це прекрасне поєднання практичності, надійності та дизайну. AIRON Premium легкий по вазі, не обтяжує Ваш пристрій і дуже зручний при транспортуванні. Чохол забезпечує вільний доступ до всіх роз'ємів, функціональних кнопок управління, динаміків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані