Чохол до планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784) - AT020303 - купити Чохли до планшетів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784) - AT020303 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Чохол до планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784)

Чохол до планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784) - AT020303

Код товару: AT020303
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ 10, Сумісність з брендом Asus, Тип обкладинка, Спосіб кріплення стабілізуючі зажими по периметру, Матеріал штучна шкіра, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом ASUS
Спосіб кріплення стабілізуючі зажими по периметру
Тип обложка
Колір Чорний
Варіант підставкии передбачено
Матеріал искусственная кожа
Магніти Auto Wake Up передбачено
Сумісність з моделями ASUS ZenPad 8.0
Висота 256 мм
Ширина 175 мм
Глибина 20 мм
Виробник AirOn
Опис

Придбати Чохол до планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Чохол для планшета AirOn для ASUS ZenPad 10 black (4822352777784) виконаний з високоякісного матеріалу «екокожа», який за своїм зовнішнім виглядом і відчуттям складно відрізнити від натуральної шкіри, але на відміну від неї, він менше схильний до деформації і втрати зовнішнього вигляду, м'який і якісний матеріал ідеально приймає форму гаджета, забезпечуючи при цьому надійний захист по всьому периметру планшета.

З обкладинкою AirOn Premium ваш планшетний комп'ютер завжди буде під надійним захистом і в прекрасному стані. Чохол для планшета AirOn - це прекрасне поєднання практичності, надійності та дизайну, з посиленою підкладкою з боку екрану, захисними куточками, а також спеціальною кришкою-підставкою. Вона дозволяє встановити планшет під різними кутами оглядів для комфортної роботи або перегляду фільмів, при цьому забезпечується вільний доступ до панелі управління і всіх роз'ємів.

AIRON Premium легкий по вазі, не обтяжує планшет і дуже зручний при транспортуванні. Чохол забезпечує вільний доступ до всіх роз'ємів, функціональних кнопок управління, динаміків, мікрофону та веб-камери.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані