Кондиціонер Delfa ACW1818 - AT203472 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Delfa ACW1818 - AT203472 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер Delfa ACW1818
Кондиціонер Delfa ACW1818

Кондиціонер Delfa ACW1818 - AT203472

Код товару: AT203472
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 40 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, Тип компресора звичайний, Функціональні особливості фільтрація повітря, Конструкція спліт-система, Маркування 18,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Delfa
Площадь помещения 40 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості фильтрация воздуха
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 5.28 кВт
Мощность в режиме обогрева 5.42 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.64 кВт
Маркировка 18
Уровень шума, внутренний блок 32 dB
Уровень шума, наружный блок 53 dB
Энергоэффективность COP 3.01
Габариты внутреннего блока 91 х 29.4 х 20.6 см
Габариты наружного блока 81.7 x 55.3 x 32.8 см
Опис

Придбати Кондиціонер Delfa ACW1818 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Delfa ACW1818

Продуктивний і ефективний кондиціонер, який дозволить швидко охолодити повітря в приміщенні. Дана модель використовує спеціальний хладоген R 410A, завдяки чому практично не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Кондиціонер Delfa є сучасною побутовою бюджетної спліт-системою для настінного монтажу. Запасу потужності кондиціонера досить для обслуговування приміщення площею до 40 кв.м. Дана модель допоможе вам створити комфортний для вас мікроклімат не тільки в спекотні літні дні, але і в холодну пору року. При цьому, взимку кондиціонер надовго збереже тепле повітря, а влітку осушить надмірну вологість.

Використовуйте режими обігріву, охолодження, фільтрації, вентиляції, осушення та іонізації повітря. До переваг даної моделі також можна віднести низький рівень шуму під час роботи і високу якість корпусу і всіх комплектуючих.

Кондиціонер Delfa ACW1818 комплектується фільтром грубої очистки, що захищає мотор від пилу і дрібного сміття, а також пультом дистанційного керування. Практичний і ефективний кондиціонер з багатоступеневою системою фільтрації повітря, продуманим дизайном і простим управлінням. Актуальна інформація про обраної температурі виводиться на дисплей, розташований на фронтальній панелі.

Кондиціонер покликаний забезпечувати комфортний клімат і зберігати домашній затишок. Можливість робота в режимі охолодження і нагріву дозволяє підтримувати необхідний мікроклімат до кімнати круглий рік. Коли вологість в повітрі перевищує норму, можна скористатися режимом осушення і кондиціонер видалить зайву вологу, запобігши розвиток грибків. Надійний компресор володіє тривалим терміном служби з мінімальною кількістю поломок і низьким рівнем споживання енергії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані