Швейна машина Minerva M85V - AT203741 - купити Швейні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Швейна машина Minerva M85V - AT203741 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Швейна машина Minerva M85V

Швейна машина Minerva M85V - AT203741

Код товару: AT203741
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технічні особливості знімний рукав для обробки малих радіусів, автоматичне перемикання на холостий хід при намотуванні на шпульку, Тип електромеханічна, Тип човника вертикальний, Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс), шиття подвійною голкою, пришивання ґудзиків, пришивання блискавок, Кількість швейних операцій 23, Обметуванням петлі напівавтомат,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Minerva
Тип электромеханическое
Дополнительные швейные операции шитье двойной иглой, шитье в обратном направлении (реверс), пришивание пуговиц, пришивание молний
Тип челнока вертикальний
Потужність 85 Вт
Количество швейных операций 23
Обметывание петли полуавтомат
Максимальная ширина строчки 5 мм
Максимальная длина стежка 4 мм
Технічні особливості съемный рукав для обработки малых радиусов, автоматическое переключение на холостой ход при намотке на шпульку
Заправка нити нитевдеватель
Опис

Придбати Швейна машина Minerva M85V Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Швейна машина Minerva M85V виконує всі робочі рядки, еластичні строчки для трикотажних тканин, оверлочная рядок, потаємну підшивку низу. Загалом швейна машина minerva m85 виконує 23 швейних операції. Машина оснащена вертикальним човниковим пристроєм, системою автоматичної заправки нитки, нітеобрезчіком. На передній панелі машини розташовані зручні перемикачі вибору рядків, а також нанесена лінійка, за допомогою якої можна швидко відміряти невелику тканину. Робоча поверхня освітлюється, що допоможе зберегти ваш зір. А посилений нижній транспортер стабільно переміщує тканини різної товщини.

Особливості MINERVA M85V: виконує 23 рядки: робочі операції, еластичні строчки для трикотажних тканин, декоративні та фестонів вишивки, оверлочні рядки, потайна підшивка низу. Плавне регулювання довжини стібка від 0 до 4 мм. Плавне регулювання ширини строчки від 0 до 5 мм. Петля виметивается в напівавтоматичному режимі за 4 етапи без розвороту тканини. Працює з різними видами тканин. Автоматичний нитковтягувач. Регулювання натягу верхньої нитки. Автоматичне перемикання на холостий хід при намотуванні на шпульку. Швидкозамінні лапки. Реверс шиття. Робота подвійною голкою. Знімна рукавна платформа. Підсвічування робочої поверхні. Нітеобрезчік на корпусі машинки. Швидкість шиття регулюється ножною педаллю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані