Фігурка Funko Pop Капітан Марвел серії "Капітан Марвел" (36341) - AT204121 - купити Фігурки в Києві й Україні, доступні ціни на Фігурка Funko Pop Капітан Марвел серії "Капітан Марвел" (36341) - AT204121 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить очки виар, обратите внимание на струйный принтер, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить видеокарту в нашем магазине, а также модули оперативной памяти с доставкой по Черкассам.
  • Предлагаем вам товар диски ssd, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам дрон, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на пылесос промышленный, предлагаем вам сделать выбор лазерный офиса и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем ознакомиться с ссд жесткий диск, либо принтер дома, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Фігурка Funko Pop Капітан Марвел серії "Капітан Марвел" (36341)

Фігурка Funko Pop Капітан Марвел серії "Капітан Марвел" (36341) - AT204121

Код товару: AT204121
В наявності
489 грн
Короткий опис:
Серія Капітан Марвел, Персонаж Капітан Марвел, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Тип герої мультфільмів, кіно і коміксів, Вікова група від 3 років, Вид фігурка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія Капитан Марвел
Персонаж Капитан Марвел
Пол для мальчиков, для девочек
Возрастная группа от 3 лет
Вид фигурка
Матеріал вініл
Висота 9.6 см
Особливості фигурка забавно качает головой
Тип герои мультфильмов, кино и комиксов
Виробник Funko Pop
Опис

Придбати Фігурка Funko Pop Капітан Марвел серії "Капітан Марвел" (36341) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Funko Pop! - це колекційні іграшки, які швидко завоювали популярність у всьому світі і дали можливість доторкнутися до зменшених копій улюблених персонажів мультфільмів, серіалів, ігор і коміксів. Це справжня знахідка для колекціонерів, адже фігурки виконані з промальовуванням найдрібніших деталей і в точності відповідають образу свого прототипу.

Вони виконані в оригінальному, пізнаваному стилі з непропорційно великою головою, чим відрізняються від інших іграшок. Представлена ??фігурка є копією свого прототипу - наймогутнішого супергероя у всесвіті Marvel, який володіє надлюдською силою і здатний літати зі швидкістю звуку. Голова фігурки прикріплена таким чином, що при русі або від дотику вона забавно погойдується.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані