Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK) - AT204209 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK) - AT204209 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK)
Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK)
Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK)
Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK)

Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK) - AT204209

Код товару: AT204209
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип керування електронне, Потужніть 900 Вт, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Кількість ступенів підсмажування 5, Функція підігріву так, Матеріал корпусу Метал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления электронное
Потужність 900 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 5
Матеріал корпусу для металла
Габарити 27.2 x 25.7 x 16 см
Вага 2.54 кг
Колір Чорний
Виробник Kenwood
Опис

Придбати Тостер KENWOOD TCX 751 BK (TCX751BK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер Kenwood TCX751 входить в лінійку надзвичайно популярних в нашій країні дизайнерських товарів серії kMix. Ви дізнаєтеся його з першого погляду по ефектним строгим лініям металевого корпусу.

Потужність пристрою становить солідні 900 Вт. Два слота з комфортним ліфтом для підйому тостів, дозволяють з двох скибочок хліба всього за кілька хвилин приготувати основу для легкого сніданку. Ніякої небезпеки обпектися, адже достатньо лише підняти ліфти і з легкістю витягти хрусткі тости. Причому все крихти залишаться на спеціальному знімному піддоні, потім їх можна без зусиль прибрати.

Ваш тост ніколи не пригорить, адже можна заздалегідь задати бажану ступінь прожарювання. Після досягнення заданого значення, тостер автоматично відключиться. Є й додаткові можливості, доступні буквально за одним натисканням кнопки: нагрівання - якщо побажаєте розігріти вже готові тости або булочки (в комплекті є стійка і для тостів, і для булочок), просто виберіть цю функцію.

 Bagel (бублик) - обсмажування тільки з одного боку. Дуже зручно, якщо ви наприклад, не хочете, щоб розтануло масло на тості, але сам він був досить гарячим. Розморожування. Скориставшись окремо встановлюється гратами, можна розморозити заморожений хліб. Скасувати. Допускається примусове виключення тостера і негайний скидання заданої програми готування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані