Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS) - AT204300 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS) - AT204300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS)
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS)
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS)
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS)
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS)

Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS) - AT204300

Код товару: AT204300
В наявності
69 999 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 2 л, Тип управління сенсорне,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 2 л
Тип управления сенсорное
Программируемые напитки эспрессо, латте, кофе, доппио, американо
Давление водяного насоса 19 бар
Емкость контейнера для зерен 400 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація контейнер для приготовления горячего шоколада, контейнер для молока
Регулировка высоты чашки 85 – 140 мм
Функції съемный центральный блок, съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, режим ожидания, регулируемая высота дозатора/по
Габарити 48 x 37.5 x 26 мм
Вага 12,5 кг
Колір серебристый + черный
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM 650.85 MS (ECAM650.85MS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодні і гарячі напої

Любите холодну каву? Разом з автоматичною кавоваркою DeLonghi ECAM 650.85 MS, ціна якої в повній мірі відповідає її прекрасним характеристикам, ви зможете щодня насолоджуватися як холодними, так і гарячими кавовими напоями. Цей пристрій оснащений функцією Multibeverage (в його комплекті передбачений контейнер MixCarafe для приготування холодної кави і шоколаду).

Керуйте з мобільного

За допомогою мобільного додатка Coffee Link ви зможете віддалено (через Bluetooth) управляти кавоваркою DeLonghi ECAM 650.85 MS. Купити її, значить отримати свого особистого бариста, який вас ніколи не розчарує! Додаток дозволить вам не тільки готувати автоматичні кавові напої, але також створювати і зберігати нові рецепти завдяки вашому смартфону.

Сенсорний дисплей

Кофемашина DeLonghi ECAM 650.85 MS оснащена зручним екраном з сенсорним управлінням діагоналлю 4.3 дюйма. На дисплеї ви зможете побачити інтуїтивно зрозуміле меню, яке дозволить з легкістю розібратися в запропонованих напоях, налаштувати і зберегти в пам'яті пристрою кавові напої, які подобаються саме вам. Ви можете створювати 6 різних профілів, що буде особливо зручно для вашої родини.

Автоматичні програми

З кавоваркою ECAM 650.85 MS ви не захочете більше бігти за улюбленим кавовим напоєм в найближче кафе! Завдяки автоматичним програмам, встановленим в це чудо-пристрій, ви зможете приготувати будь-який напій всього одним натисненням кнопки. Еспрессо, еспресо-макиато, Допп, лунго, латте макіато, гарячий шоколад і це ще не все. Крім того, ви можете приготувати чай, налаштовуючи температуру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані