Лампа до проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20) - AT020457 - купити Лампи в Києві й Україні, доступні ціни на Лампа до проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20) - AT020457 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Лампа до проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20)

Лампа до проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20) - AT020457

Код товару: AT020457
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 200 Вт, Термін служби 3000 годин, Сумісність TDP_SB20, TDPSB20, TDP-SB20, TDP SB20,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 200 Вт
Строк служби 3000 годин
Сумісність TDP_SB20, TDPSB20, TDP-SB20, TDP SB20
Виробник Smart
Опис

Придбати Лампа до проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лампа проектора Smart Lamp UF45 (TDP SB20)

Як вам уже відомо, у всіх мультимедійних проекторах використовуються спеціальні лампи. Лампа проектора - не зовсім звичайна лампа, яка горить в під'їзді або на кухні. Унікальність будови і виробництва спеціалізованої лампи для проектора відбивається на її ціні. Отже, необхідно потурбуватися терміном служби лампи проектора і звернути увагу на те, що виробники часто на перший план виставляють цифру, що позначає час роботи лампи в економічному режимі, який ви навряд чи захочете використовувати, одного разу включивши її в стандартний режим.

Лампа проектора Smart Lamp UF45 (TLPLSB20) має такі відмінні риси: потужність 275 Вт; термін служби 2000 г (звичайний режим), 3000 год (економічний режим).


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані