Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA+ (4145) - AT020486 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA+ (4145) - AT020486 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA+ (4145)

Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA+ (4145) - AT020486

Код товару: AT020486
В наявності
8 596 грн
Короткий опис:

Потужність, Вт 1050 Вт, Клас товару премімум захист, для робочих станцій, Форма вихідної току правильна синусоїда, Кількість розеток 2 Schuko CEE 7, Потужність, ВА 1500 В*А, Тип виробу тривалої дії з правильною синусоїдою,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LogicPower
Діапазон потужності, Вт от 1001 до 1500
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для котлів,насосів,відеоспостереження,техніки
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Аккумуляторная батарея внешняя
Кількість АКБ зовнішній акумулятор
Тип исполнения настінний
Вхідна напруга 140 до 275 В
Кількість розеток 2 Schuko CEE 7
Размер, мм (ШхГхВ) 310 х 312 х 167 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA+ (4145) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Перед Вами відмінний джерело безперебійного живлення LogicPower LPY- W - PSW-1500VA + (+4145) від виробника LogicPower. При акумуляторної роботі, даний блок використовується для живлення устаткування, яке має трансформаторні блоки живлення, для компресорів, систем освітлення тощо Як джерело резервного живлення, даний агрегат підходить для техніки, яка цього потребує, наприклад: котли, холодильники, комп'ютери та інше. ДБЖ оснащений вбудованим модулем захисту від стрибків і перепадів напруги.

Джерело безперебійного живлення під'єднується до мережі з напругою 140-275 вольт змінного струму і частотою 50-60 ГЦ. На виході ми маємо 220/230 вольт стабілізованого струму, який використовується для живлення підключених до нього пристроїв. Виконаний він в корпусі чорного кольору з вбудованим LCD-дисплеєм, на якому видно необхідну інформацію для користувача. У комплект пристрою не входить акумулятор, але є всі необхідні дроти для його підключення. Рекомендуємо використовувати батарею, ємністю не більше 100 А / ч. Якщо Ви потребуєте потужному і надійному джерелі безперебійного живлення, то дана модель відмінно Вам підійде!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані