Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301) - AT204872 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301) - AT204872 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301)
Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301)

Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301) - AT204872

Код товару: AT204872
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал підошви кераміка, Безпека й захист система захисту від накипу, автоматичне відключення, Колір чорний, фіолетовий, білий, Потужність 2400 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 5 бар,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы керамика
Безопасность и защита система защиты от накипи, автоматическое отключение
Колір черный, фиолетовый, белый
Потужність 2400 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 5 бар
Объем резервуара 1.5 л
Паровой удар 160 г/мин
Розміри 31.32 x 42.19 x 23.25 см
Виробник LARETTI
Опис

Придбати Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція LARETTI LR 8301 (LR8301) обладнана спеціальним парогенератором з трьома режимами подачі пари (зі швидкостями 55, 75 і 110 г / хв), що дозволить без особливих зусиль привести в порядок речі з найрізноманітніших типів тканин - бавовна, бязь і синтетичні тканини .

При цьому наявність функції подачі пари навіть в носику праски дозволить ідеально рівно розгладити навіть важкодоступні ділянки одягу зі швами і складками. Керамічна робоча поверхня праски значно спрощує ковзання і зменшує сили і час, що витрачаються на прасування вироби.

Потужність парової станції Laretti LR8301 становить 2,4 кВт. Праска обладнана функціями захисту від накипу, самоочищення, а також автоматичного відключення при тривалому простої (наприклад, коли ви забули відключити шнур живлення). Існує можливість фіксації праски, що також послужить додатковим плюсом в безпеки користування приладом. Безсумнівною перевагою моделі стане наявність великого резервуару для води - 1500 мл.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані