Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006) - AT205131 - купити Грилі в Києві й Україні, доступні ціни на Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006) - AT205131 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006)
Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006)
Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006)
Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006)

Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006) - AT205131

Код товару: AT205131
В наявності
1 079 грн
Короткий опис:
Поверхня плоска, Потужність 750 Вт, Тип управління механічний, Розміщення настільний, Антипригарне покриття так, Особливості індикатор роботи,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Поверхность плоская
Размещение настольний
Потужність 750 Вт
Особливості индикатор работы
Колір Grey
Виробник Esperanza
Опис

Придбати Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрогриль Esperanza EKG 006 (EKG006)
Швидкий нагрів, антипригарне покриття, зручність експлуатації і очищенні - це тільки мала частина переваг новинки від Esperanza. Цей не тільки багатофункціональний, але і стильний гриль дозволить з легкістю приготувати відмінне барбекю і запечені овочі. А вбудований автоматичний контроль температури гриля ще більше спростить сам процес приготування.

Особливості електрогриля Esperanza EKG 006 (EKG006): потужність 750 W. Режим потужності - 1. Антипригарне покриття. Індикатор нагріву. Автоматичний контроль температури.
Компанія Esperanza заснована в 1997 році, є польським виробником комп'ютерних аксесуарів в Європі. Товари виробника відповідають європейським стандартам якості, і при цьому доступні за ціною. Сьогодні Esperanza - один з найбільш відомих брендів, що продаються далеко за межами Європи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані