Чохол до моб. телефона Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888) - AT020581 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до моб. телефона Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888) - AT020581 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Чохол до моб. телефона Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888)

Чохол до моб. телефона Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888) - AT020581

Код товару: AT020581
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність з брендом Samsung, Тип чохла для телефону накладка, Матеріал термополиуретан, полікарбонат, Захист корпусу часткова, Призначення модельний, Сумісність з моделями Samsung Galaxy S6 Edge plus (G928F),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Samsung
Тип чохла для телефону накладка
Матеріал термополиуретан, поликарбонат
Захист корпусу часткова
Призначення модельный
Сумісність з моделями Samsung Galaxy S6 Edge plus (G928F)
Колір прозрачный
Виробник Ringke
Опис

Придбати Чохол до моб. телефона Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чохол для моб. телефону Ringke Fusion для Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Crystal) (170888) являє собою тонкий і легкий чохол, який відрізняється стильним зовнішнім виглядом і чудовими захисними характеристиками. Чохол поєднує в собі TPU бампер, що поглинає удари і PC задню панель зі стійким до подряпин покриттям. Аксесуар точно повторює форму мобільного пристрою, що також позитивно позначається на його захисті. Має всі необхідні прорізи для швидкого доступу до роз'ємів і кнопок управління.

Чохол для моб. телефону Ringke Fusion Crystal чудово захистить ваш пристрій не тільки від пилу, подряпин і сколів, але і від тріщин, які можуть виникнути в результаті ударів або падінь. Має повністю прозору текстуру, завдяки чому він не буде приховувати оригінального дизайну і кольору Вашого смартфона. З цим чохлом ваш пристрій не тільки придбає гарний зовнішній вигляд, але і перестане бути таким вразливим, як раніше!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані