Кавоварка TEFAL CM340811 - AT205955 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка TEFAL CM340811 - AT205955 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка TEFAL CM340811
Кавоварка TEFAL CM340811
Кавоварка TEFAL CM340811
Кавоварка TEFAL CM340811
Кавоварка TEFAL CM340811
Кавоварка TEFAL CM340811

Кавоварка TEFAL CM340811 - AT205955

Код товару: AT205955
В наявності
1 499 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки крапельна (фільтраційна), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Резервуар для води 0,6 л, Тип управління механічне, Потужність 600 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки капельная (фильтрационная)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Резервуар для воды 0,6 л
Тип управления механічна
Потужність 600
Комплектація фильтр, кофейник
Функції подогрев чашек/кофейника, антикапельная система, автоотключение
Габарити 42 x 25.8 x 19.4 см
Вага 1 кг
Колір Чорний
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Кавоварка TEFAL CM340811 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка TEFAL CM340811

З міні-кавоваркою Tefal відкрийте для себе практичну і зручну кавоварку, щоб почати свій день на позитивній ноті. Одним натисканням кнопки насолоджуйтеся відмінною кавою, це все, що вам потрібно на сніданок!

Зручна і практична: до 6 чашок (0,6 л); тримач фільтра відкривається автоматично одним натисненням кнопки; індикатор рівня води означає, що ви можете миттєво перевірити, чи є у вас достатньо води для вашого кави; скляна банка сумісна з мікрохвилями; включення / вимикання з підсвічуванням, щоб ви знали, коли вона включена; потужність 600 Вт - насолоджуйтеся смачною кавою протягом декількох хвилин!

Крапельна кавоварка - це електричний пристрій для приготування фільтрованої кави методом протоки або перколяції. Кавоварки крапельного типу випускаються давно, але і сьогодні відчувають себе впевнено серед просунутих кавоварок нового покоління.

Кавоварка крапельного типу має солідну історію. Вперше прилад, який готував каву проціджуванням гарячої води через мелену порошок, був запропонований увазі публіки в далекому 1800 році. Винахідник методу - служитель церкви, паризький архієпископ Жан-Батист де Беллуа. Винахід безліч разів модернізували, переробляли, патентували в різних країнах. Але принцип залишався все тим же. З еволюцією електричних приладів крапельна кавоварка обзавелася власним джерелом нагрівання і придбала звичний нам вид.

Сьогоднішня крапельного машина являє собою електричний апарат з нагрівачем, в якому гаряча вода проходить через фільтр з меленою кавою і потрапляє в резервуар. Фортеця і аромат напою досягається за рахунок повільного проходження води через каву, в процесі чого вона збагачується смаком і ароматом мелених зерен.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані