Тостер TEFAL TT410D38 - AT205978 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер TEFAL TT410D38 - AT205978 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с кабель переходник, либо дрон камерой, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на материнская плата процессора, предлагаем вам сделать выбор мышки компьютера и заказать с доставкой в Мелитополе.
  • Быстро и удобно купить очки виар, обратите внимание на термофен, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар гироборды, купить с доставкой в Днепр, рекомендуем вам плата, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить шлем vr в нашем магазине, а также умный дом оборудование с доставкой по Белой Церкви.
Тостер TEFAL TT410D38
Тостер TEFAL TT410D38
Тостер TEFAL TT410D38
Тостер TEFAL TT410D38
Тостер TEFAL TT410D38
Тостер TEFAL TT410D38

Тостер TEFAL TT410D38 - AT205978

Код товару: AT205978
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип керування електронне, Потужніть 850 Вт, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Кількість ступенів підсмажування 7, Функція підігріву так, Матеріал корпусу Нержавіюча сталь+пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления электронное
Потужність 850 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 7
Матеріал корпусу нержавеющая сталь+пластик
Колір черный, нержавеющая сталь
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Тостер TEFAL TT410D38 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер TEFAL TT410D38 стане універсальним помічником на будь-якій кухні. Завдяки простоті використання і великій кількості вбудованих функцій, тостер швидко впоратися зі своїми завданнями. Дана модель має 2 функціональних відділення, які можна регулювати залежно від розмірів хліба. Це допоможе вам зробити унікальний і смачний хліб, який рівномірно приготується з кожного боку.

Тостер має високі характеристики якості. Тип потужного нагрівального елементу прихований всередині стильного корпусу. За своїм бажанням власник може самостійно виставити режим, при якому буде відбуватися нагрівання. Зокрема він зможе відрегулювати температуру від 1-ої позиції до 7-ої. При цьому хліб буде мати злегка золотистий відтінок або ж буде максимально хрустким.

Важливо відзначити, що дана модель тостера має додаткові три функціональні кнопки, за допомогою яких можна виконувати регулювання режиму. Одна з них призначена для того, щоб виконувати приготування заморожених скибочок хліба. Повністю вбираючи вологу такий режим зможе приготувати хрусткі і ароматні хлібці в лічені секунди. Також є варіант розігріву вже приготованого заздалегідь тосту, який також буде свіжим і ароматним. Ну і нарешті, є кнопка, яка дозволить зупинити дію нагріву, коли це необхідно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані