Йогуртниця MOULINEX YG660132 - AT206012 - купити Йогуртниці в Києві й Україні, доступні ціни на Йогуртниця MOULINEX YG660132 - AT206012 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Йогуртниця MOULINEX YG660132
Йогуртниця MOULINEX YG660132
Йогуртниця MOULINEX YG660132
Йогуртниця MOULINEX YG660132
Йогуртниця MOULINEX YG660132

Йогуртниця MOULINEX YG660132 - AT206012

Код товару: AT206012
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 450 Вт, Загальний об `єм 0.84 л, Кількість банок для йогурту 6, Матеріал баночок скло, Ємність баночки 140 мл, Кількість режимів роботи 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 450 Вт
Общий объем 0.84 л
Материал баночек скло
Емкость баночки 140 мл
Количество режимов работы 5
Додаткові можливості приготовление молочных десертов
Колір White
Время приготовления йогурта от 4 часов
Габарити 290 x 250 x 200 мм
Виробник MOULINEX
Опис

Придбати Йогуртниця MOULINEX YG660132 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Йогуртница MOULINEX YG660132

З TEFAL Multi Delices Express ви будете готувати десерти на новому рівні за допомогою різноманітних опцій і режиму експрес-приготування йогурту. Режим експрес-приготування займає 4 години. Застосовувана вдосконалена парова технологія дозволяє приготувати ваш улюблений йогурт в 2 рази швидше.

За допомогою 5 автоматичних програм ви зможете приготувати разнообразине страви, в тому числі кремові десерти, домашній сир, сир і багато іншого. З набором з 6 стаканчиків ви приготуєте оптимальну кількість десерту на будь-який випадок. Ексклюзивна запатентована система зціджування дозволить приготувати ніжний сир. Зручні функції і вдосконалений ергономічний дизайн - відкрийте для себе ідеальну йогуртницю для швидкого приготування смачних десертів.

Йогуртниця - це гранично простий в зверненні прилад з 6-8 стаканчиками, в які кладеться закваска і розливається молоко. Закрили кришку, почекали години 3-4, відкрили - і все. Готовий відмінний домашній йогурт, в який можна додати ягоди або горіхи. Вийде в сто раз краще магазинного і без барвників-консервантів. Якщо ви любите кисломолочні продукти, їсте їх кожен день, то йогуртниця - відмінний вибір, вона зможе не тільки оздоровити ваш раціон, але і трохи здешевити його.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані