Відпарювач для одягу TEFAL IT8460 - AT206021 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Відпарювач для одягу TEFAL IT8460 - AT206021 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відпарювач для одягу TEFAL IT8460
Відпарювач для одягу TEFAL IT8460
Відпарювач для одягу TEFAL IT8460
Відпарювач для одягу TEFAL IT8460
Відпарювач для одягу TEFAL IT8460
Відпарювач для одягу TEFAL IT8460

Відпарювач для одягу TEFAL IT8460 - AT206021

Код товару: AT206021
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 1800 Вт, Подача пари 35 г/хв, Безпека й захист противокрапельна система, захист від накипу, Об'єм резервуару для води 1300 мл, Вертикальне відпарювання так, Розміри 39.5 х 28 х 37 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Безопасность и защита противокапельная система, защита от накипи
Колір черный, коричневый
Потужність 1800 Вт
Розміри 39.5 х 28 х 37 см
Подача пара 35 г/мин
Объем резервуара для воды 1300 мл
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Відпарювач для одягу TEFAL IT8460 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відпарювачь для одягу TEFAL IT8460

Вертикальний відпарювач Tefal Prostyle швидко і легко розгладжує будь-які складки на всіх типах тканин. Пристрій впорається з тривалим відпарюванням великої кількості речей або просто освіжить ваш одяг перед виходом. Отпариватель заощадить час при кожному використанні - через 45 секунд після включення він вже готовий до роботи. Прасувальна дошка та хімчистка вам більше не знадобляться.

Компактний, але високоефективний відпарювач оснащений безліччю функцій для найбільшого комфорту використання. Ви також легко зможете освіжити і продезінфікувати диван, штори і простирадла.

Ексклюзивна запатентована вертикальна підтримка дозволить вам відпарювати одяг навіть однією рукою. Зі знімним резервуаром для води ви більше не залежите від довжини парового шланга - відпарюєте, як і де вам зручно. А завдяки потужністю 1800 Вт і постійного пару 30 г / хв, проникаючого глибоко в тканину, цей отпариватель заощадить вам сили і час.

Ексклюзивна запатентована система вертикальної підтримки Steam & Press забезпечує подвійну дію відпарювання, що забезпечує чудові результати в найкоротші терміни. Насадка XL Delta Steam забезпечує високу точність відпарювання, а широка зона розподіл пара дозволяє їй глибоко проникати в тканину і розгладжувати складки.

1800 Вт Потужність і постійна подача пара з потужністю в 30 г / хв забезпечують виняткову продуктивність і неперевершений результат. Швидкі результати: швидкий час нагріву в 45-секунд ідеально підходить для повсякденного використання.

5 рівнів потужності спарювання з регулятором на ручці для більшої зручності і для простоти використання. Придатний для всіх тканин, навіть самих делікатних, з п'ятьма рівнями потужності відпарювання, що охоплюють всі потреби в догляді за одягом. Знімний резервуар для води об'ємом 1.3 л для легкості і зручності використання. Потужність пара вбиває 99.9% мікробів і бактерій, освіжаючи і видаляючи запах. Новий дизайн приладу для догляду за одягом легко впишеться в інтер'єрі будь-якого будинку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані