Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION - AT206115 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION - AT206115 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION
Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION

Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION - AT206115

Код товару: AT206115
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 25 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, іонізація, Тип компресора звичайний, Функціональні особливості таймер включення / вимикання, система самодіагностики, система антизледеніння, нічний режим роботи, автоматичне очищення кондиціонера, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, антибактеріальна система, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -7 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 25 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики, система антиобледенения, ночной режим работы, автоматическая очистка кон
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, ионизация, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 2.5 кВт
Мощность в режиме обогрева 2.66 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 0.78 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 9
Уровень шума, внутренний блок 37 dB
Уровень шума, наружный блок 50 dB
Энергоэффективность EER 3.21
Энергоэффективность COP 3.6
Габариты внутреннего блока 69 х 28.3 х 19.9 см
Габариты наружного блока 66.5 x 42 x 28 см
Вес внутреннего блока 7
Вес наружного блока 21
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-N1 ION Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Idea (ISR-09HR-SA7-N1)ION
Якість і безпека за доступною ціною
Кондиціонери Idea серії Samurai – це яскраві представники надійних і економічних спліт - систем без інвертора. Якість збірки і комплектуючих в цих моделях традиційно на високому рівні і відповідає європейським стандартам безпеки для людини і навколишнього середовища. Ще однією незаперечною перевагою кондиціонерів є їх зважена і доступна ціна. Такий рівень ціни досягається за рахунок виключення рідко використовуваних специфічних функцій при наявності всіх основних режимів роботи для домашнього комфорту.

Режим осушення
Кондиціонери Idea ефективно борються з високою вологістю повітря в приміщенні, роблячи мікроклімат свіжим і затишним. Це кращий вибір для видалення зайвої вологи з навколишнього атмосфери. Працюючи в режимі осушення, кондиціонер чередує вентиляцію і охолодження повітря, в процесі такої роботи волога конденсується і виводиться з кімнати. Режим осушення особливо затребуваний в міжсезоння або в заміському будинку після зими, коли проблема вогкості особливо актуальна.

Нічний режим
Гарне самопочуття на ранок в більшості залежить від спокійного повноцінного нічного відпочинку. Виспатися вночі вам допоможе режим комфортного сну, який активується натисканням кнопки на дистанційному пульті. Працюючи в нічному режимі, кондиціонери Idea автоматично контролюють температуру і вологість в спальні, а також працюють, видаючи мінімум шуму. Завдяки цьому ви прокинетеся вранці бадьорим і повністю відпочивши. Ця функція не тільки забезпечує комфорт під час сну, але і економить споживану електроенергію у порівнянні зі звичайним режимом роботи устаткування.

Функція самодіагностики
Кондиціонери Idea серії Samurai оснащені функцією самодіагностики. Виявляючи й усуваючи несправності в роботі на самому ранньому етапі, вдається уникнути серйозних неполадок у роботі. Функція самодіагностики допомагає продовжити експлуатаційний термін спліт-системи, робить роботу обладнання стабільною і ефективною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані