Офісний додаток Microsoft Visio Pro 2019 Win All Lng PKL Online DwnLd C2R NR (D87-07425) - AT206133 - купити Офісні програми в Києві й Україні, доступні ціни на Офісний додаток Microsoft Visio Pro 2019 Win All Lng PKL Online DwnLd C2R NR (D87-07425) - AT206133 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить гильотину в нашем магазине, а также жесткий диск компютера с доставкой по Житомиру.
  • Выгодные цены на вр очки, предлагаем вам сделать выбор машинка стиральная и заказать с доставкой в Славянске.
  • Предлагаем ознакомиться с мотокоса триммер, либо пылесосы строительные, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить ssd пк, обратите внимание на ламинатор, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар вр, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам бойлер, цена вас приятно удивит.
Офісний додаток Microsoft Visio Pro 2019 Win All Lng PKL Online DwnLd C2R NR (D87-07425)

Офісний додаток Microsoft Visio Pro 2019 Win All Lng PKL Online DwnLd C2R NR (D87-07425) - AT206133

Код товару: AT206133
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Призначення для домашнього і комерційного використання. Тип продукту електронний ключ. Платформа MS Windows. Мова інтерфейсу багатомовний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Версия Office Visio 2019 Professional
Продукт Microsoft Visio
Платформа MS Windows
Призначення для домашнего и коммерческого использования
Тип продукта электронный ключ
Язык интерфейса многоязычный
Опис

Офісний додаток Microsoft Visio Pro 2019 Win All Lng PKL Online DwnLd C2R NR (D87-07425) - це професійне рішення для створення технічних і ділових діаграм, призначених для систематизації і наочного уявлення різних даних, процесів і систем. Діаграми Microsoft Office Visio Professional дозволяють без праці здійснювати візуалізацію і обмін різною інформацією з високою точністю, надійністю та ефективністю, недосяжними при використанні текстових і числових даних. Microsoft Office Visio Professional містить всі можливості стандартного випуску, а також розширений набір шаблонів і функцій, включаючи візуалізацію даних і підключення до даних.

Версія Microsoft Office Visio 2019 надає нові інструменти в допомогу для інтуїтивного створення діаграм, включаючи нові та вдосконалені форми і трафарети, поліпшені ефекти і теми, а також функції співавторства, що спрощують спільну роботу. Користувачі Visio 2019 можуть більш динамічно вибудовувати діаграми за рахунок прив'язки форм до даних реального часу, а потім ділитися результатами зі своїми колегами через web-браузер за допомогою служб Visio Services в SharePoint, навіть якщо у цих користувачів не встановлено ПО Microsoft Office Visio 2019.

Швидке створення професійних діаграм

Просте створення та налаштування діаграм.

Visio містить нові та вдосконалені форми і трафарети - понад 60 вбудованих шаблонів - для швидкого отримання професійних результатів. Користувачі також можуть застосовувати до діаграм розширений набір ефектів і тим.

Зручне виконання стандартних завдань.

Нові поєднання клавіш і плаваюча панель для швидкого доступу дозволяють миттєво відкривати часто використовувані інструменти, а також замінювати будь-яку форму в діаграмі з повним збереженням взаємозв'язків, метаданих та загальної структури.

Покращений шаблон Organization Charts.

Системні вимоги:

- Двоядерний процесор, 1,6 ГГц або вище,

- 2.0 ГГц + для Skype для бізнесу,

- 4 ГБ оперативної пам'яті для 64-бітових; 2 ГБ оперативної пам'яті для 32-розрядних систем,

- 4.0 ГБ вільного місця на диску,

- Роздільна здатність екрану 1280 x 768 або вище,

- Windows 10, Windows Server 2019,

- Потрібно DirectX 9 або новішої версії, з WDDM 2.0 або вище для Windows 10.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані