Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (растворяется в воде) (550778) - AT206242 - купити Ляльки та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (растворяется в воде) (550778) - AT206242 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (растворяется в воде) (550778)

Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (растворяется в воде) (550778) - AT206242

Код товару: AT206242
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія L.O.L. Surprise, Вікова група Від 3 років,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія L.O.L. Surprise
Возрастная группа от 3 лет
Виробник L.O.L. Surprise!
Опис

Придбати Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (растворяется в воде) (550778) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лялька L.O.L. Surprise! L.O.L. S3 - СЮРПРИЗ (розчиняється в воді) (550778)

Ігровий набір з шармом L.O.L. Surprise (Лол Сюрпрайз) Cюрпріз принесе дитині хвилю радості, адже там всередині стільки всього заховано. Зніміть верхній шар і знайдете лист колекціонера: на ньому буде показано всі види шарміков - це може бути сумочка, чашечка, половинка сердечка або навіть кактус. Разом з листом колекціонера буде наліпочка, якій можна прикрасити шарм.

Під таким шаром ви знайдете кільце-тату. Зніміть верхню плівку, прикладіть липкою стороною до пальця, намочіть водою, трохи притисніть, і знімайте паперовий шаблон - у вас вийде неймовірно красиве колечко. Коли зняли всі шари - у вас в руках опиниться кулька, в якому і сховався головний сюрприз. Зніміть з нього плівку і опустіть у воду - ви побачите, як кулька розчиняється і на поверхні з'явиться шарм і карабін, за допомогою якого ви зможете закріпити отриманий шарм де-завгодно: на рюкзаку, браслеті або на брелоку. У колекції так багато аксесуарів - збери їх все.

Американський бренд, який справив ажіотаж на ринку дитячих іграшок і швидко здобув популярність серед маленьких дівчаток у 2017-2018 році - це безсумнівно L.O.L. Surprise. Під цією торговою маркою всесвітньо відома компанія MGA Entertainment виробляє серії маленьких ігрових наборів, що складаються з: кульки-сумочки; багатошарової упаковки; аксесуарів для ляльок, наклейок, карти колекціонера, які знаходяться між шарами; оригінальної лялечки, що володіє певним унікальну властивість залежно від серії і рідкості самої моделі.

Ці іграшки швидко завоювали популярність у зв'язку з тим, що включають в себе все те, що так подобається кожній дитині: ефект сюрпризу, яскраву ляльку з аксесуарами і можливість колекціонування. Якщо ви думаєте про те, чим порадувати свою дитину або плануєте придбати подарунок молодшій родичці, то зупинивши вибір на ігровому наборі L.O.L. Surprise, ви не прогадаєте, адже поза всяким сумнівом ці лялечки займають одне з почесних перших місць в ТОП іграшок для подарунка.

Основні серії ляльок L.O.L., крім перерахованих вище предметів в наборі, мають різні особливості. Лялечки висотою близько дев'яти сантиметрів володіють однією з функцій: змінюють колір в воді, пісяють, плачуть або бризкаються. Також в різних колекціях з ними в комплекті йде тематична одяг, взуття та аксесуари, які роблять кожну ляльку унікальною і неповторною. Ще є серія молодших сестричок, висотою близько п'яти сантиметрів, які змінюють колір в холодній воді і також мають унікальні аксесуари. Серія вихованців і аксесуарів - Шарм, представлених в каталозі, призначена для більш захоплюючою і повною гри разом з друзями. Допоможіть зібрати вашої малятку всю колекцію міні-ляльок і веселе проведення часу їй гарантовано!

Якість і безпека іграшки-сюрпризу. Всесвітньо відома американська компанія MGA Entertainment, яка спеціалізується на виготовленні дитячих ляльок, в тому числі Bratz і Lalaloopsy, використовує при виготовленні іграшок тільки високо технологічне обладнання і безпечні матеріали з контролем якості на кожному етапі. Тому, купуючи ігрові набори L.O.L., вироблені даною компанією, ви можете бути спокійні за здоров'я вашої малятка, адже ці іграшки-сюрпризи рекомендовані діткам від трьох років тільки через наявність дрібних предметів, що знаходяться в наборі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані