Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR - AT206472 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR - AT206472 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR
Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR

Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR - AT206472

Код товару: AT206472
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип плоска, Колір коричневий, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 400 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Кількість швидкісних режимів 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плоская
Ширина корпуса 600 мм
Колір Коричневий
Производительность 400 м3/час
Фильтры алюминиевый
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х40 Вт
Матеріал корпусу крашеный метал
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 BR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонна витяжка «Ventolux Aldo 60» - представниця стандартних витяжок, яка прекрасно підходить для невеликих кухонь. Завдяки варіаціям кольорів ця модель чудово підходить в будь-який інтер'єр, поєднуючись не тільки зі світлими меблями.

«Ventolux Aldo 60» - стильно, доступно і надійно!
Ви шукайте недорогу, але при цьому стильну і надійну витяжку? Тоді прекрасним вибором стане «Ventolux Aldo 60». Ціна на цю модель доступна для широкого сегмента українських споживачів. Додатковою перевагою на користь стандартної витяжки «Aldo 60» є одночасно простий і стильний дизайн.

Переваги кухонної витяжки «Ventolux Aldo 60»:
• Витяжка обладнана 3-швидкісним мотором з продуктивністю 400 м3 / год, потужності якого з надлишком достатньо для швидкої і ретельної очищення повітря в невеликих кухнях.
• Дві 40-ватов лампи забезпечують прекрасне освітлення робочої поверхні.
• Компактність. Ширина витяжки становить 60 см, при цьому вона досить потужна, щоб охопити всю варильну поверхню і позбавити вас від кіптяви.
• Легке управління. За допомогою кнопок, які розташовані на лицьовій частині пристрою, ви легко зможете вибрати необхідну швидкість і рівень світла.
• Витяжка кухонна «Ventolux Aldo 60» працює в режимах відведення та рециркуляції. Ви можете самостійно вибрати: повністю відводити забруднене повітря з приміщення або очищати через фільтр і повертати назад в кімнату. У комплекті з витяжкою йде алюмінієвий фільтр і перехідник.

Витяжки серії TOP Collection від VENTOLUX- це найяскравіше втілення поєднання краси дизайну і використання моторів з больщой потужністю. Це витяжки, які є центром вашої кухні, вони притягують своєю красою, створюють затишок і неповторний дизайн, задовольняючи запитам, як професійних дизайнерів так і покупців належних на власний смак.
TM VENTOLUX є №1 з продажу декоративних, похилих, острівних, вбудованих і телескопічних витяжок, а також витяжок з деревом.
Витяжки VENTOLUX - законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів і різноманітності розмірів.
VENTOLUX завжди приділяє велику увагу дизайну, адже давно вже доведено, що їжа приготована на красивою техніці, в красиву кухню завжди смачніше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані