Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F) - AT206566 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F) - AT206566 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F)
Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F)
Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F)
Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F)
Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F)

Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F) - AT206566

Код товару: AT206566
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Режими роботи осушення повітря, обігрів, іонізація, Тип компресора інверторний, Функціональні особливості фільтрація повітря, система самодіагностики, система антизледеніння, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -30 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GREE
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, система самодиагностики, система антиобледенения, ночной режим работы
Адаптация к отрицательной температуре -30 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, ионизация
Максимальная мощность охлаждения 3.5 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.6 кВт
Холодоагент R410A
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 43 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Габариты внутреннего блока 86 x 30.5 x 17 см
Габариты наружного блока 89.9 х 59.6 х 37.8 см
Опис

Придбати Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter (GWH12UB-K3DNA5F) показує високу енергоефективність при екстремальних зовнішніх температурах: від -30°С до + 54°С. Передня панель внутрішнього блоку виконана з якісного матеріалу сріблястого кольору. Інвертор. Інвертор значно спрощує роботу кондиціонера. Відповідно до заданим температурним режимом відбувається зміна частоти обертання двигуна, тим самим змінюється потужність. При досягненні потрібної температури двигун знижує свої обороти, а компресор не зупиняється, продовжуючи підтримувати температуру. Відключення не відбувається.

Інвертор змінює швидкість обертання, знижуючи потужність, і температура залишається постійною. Відсутність стрибкоподібних включень і виключень відбивається на тривалості роботи пристрою і його ефективності. Споживання електроенергії також значно нижче, ніж у звичайних кондиціонерів, ця цифра коливається від 30 до 40%. Кондиціонер GREE U-Crown DC Inverter працює плавно і практично безшумно. Єдиний недолік - така система залежна від стабільного напруги в мережі. Низькотемпературний комплект. Щоб адаптувати кондиціонер для ефективної роботи взимку на охолодження і підвищити його продуктивність, виробник оснащує зовнішній блок кондиціонера зимовим комплектом. Низькотемпературний комплект. Запуск при низьких температурах. Такі пристрої можуть працювати на охолодження від + 18?C до + 54?C і на обігрів від -30?C до + 8?C.

Фільтр «Сold Plazma». Одна з найбільш передових технологій очищення повітря. Завдяки своїй роботі плазмовий іонізатор, яким оснащений внутрішній блок кондиціонера, створює напругу близько 4 800 В. У такому середовищі вся пил мікро- і нано-метрового діапазону, а також ароматичні сполуки знищуються. Принцип робіт такого пристрою заснований на іонізації молекул, розпаді великих молекул в сильному електричному полі і нейтралізація в присутності каталізатора. Більші частинки накопичуються на фотокаталітичному фільтрі, який вимагає періодичної заміни. Фотокаталітичний фільтр. Принцип дії цього фільтра заснований на здатності двоокису титану (TiO2) розщеплювати шкідливі речовини на оксиди вуглецю (CO або CO2), воду та інші нешкідливі з'єднання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані