Парова станція ELECTROLUX EDBS2300 - AT206757 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція ELECTROLUX EDBS2300 - AT206757 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Парова станція ELECTROLUX EDBS2300
Парова станція ELECTROLUX EDBS2300
Парова станція ELECTROLUX EDBS2300
Парова станція ELECTROLUX EDBS2300

Парова станція ELECTROLUX EDBS2300 - AT206757

Код товару: AT206757
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал підошви Inox, Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір червоний, білий, Потужність 2300 Вт, Підключення провідне, Об'єм резервуара 0.9 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы Inox
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система
Колір красный, белый
Потужність 2300 Вт
Подключение провідне
Объем резервуара 0.9 л
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Парова станція ELECTROLUX EDBS2300 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ELECTROLUX EDBS2300
- потужна праска з практичною підошвою, що забезпечує відмінне ковзання і якість прасування. В ELECTROLUX EDBS2300 передбачено регулювання подачі пари і паровий удар 130 г/хв., Система "крапля-стоп", автовимкнення, функція видалення накипу, розприскувач води - все це робить цю праску дуже зручною!

Auto-Shut off - автоматичне відключення приладу. Якщо ви забули вимкнути праску, і він в даний момент знаходиться в горизонтальному положенні (на підошві), то через 30 секунд він буде автоматично відключений автоматичною системою відключення приладу. Якщо ж праска знаходиться без руху протягом 8 хвилин у вертикальному положенні, то він так само буде автоматично відключений. Ще праски оснащені функцією автоматичного відключення пари при припиненні прасування.

Готовність секунди!
Супер швидке нагрівання праски прискорить процес прасування, завдяки інноваційному термоблоку.

Індикатор безпеки - захисту від перегріву
Коли підошва перегрівається, індикатор стає червоним. Коли підошва охолола і немає ніякої опасти обпектися індикатор вимикається.

INOX - підошва з нержавіючої сталі
INOX, підошва з нержавіючої сталі, забезпечує ідеальне ковзання по тканині для легкого прасування.

Легке заповнення водою
Ви можете заливати воду в праска навіть під час прасування. Ніяких незручностей з комфортним наповненням води у великий резервуар.

Ергономічна прогумована ручка
Ергономічна ручка з гумовим покриттям для надійного захоплення і повного контролю під час процесу прасування.

Протикраплинна система
Допомагає запобігти попаданню крапель на тканину і фарбування при прасуванні, при низьких температурах. Ідеально підходить для делікатних тканин. Зберігає Вашу одяг в ідеальному випрасуваному стані.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані