Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white) - AT206892 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white) - AT206892 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white)

Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white) - AT206892

Код товару: AT206892
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для цитрусових (цитрус-прес), Потужність 40 Вт, Об'єм резервуару для жмиху н/д, Об'єм резервуару для соку 0.8 л, Кількість швидкостей 1, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип для цитрусовых (цитрус-пресс)
Объем резервуара для сока 0.8 л
Потужність 40 Вт
Матеріал корпусу пластик
Габарити 24 x 20 x 17 см
Колір White
Виробник SCARLETT
Опис

Придбати Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка SCARLETT SC JE 50C01 (white) (SC-JE50C01white)

Проста в роботі і використанні соковижималка. Модель позиціонується як пристрій для роботи вдома, з невеликим споживанням і, відповідно, невеликою потужністю. Вона дозволяє швидко впоратися з вижиманням цитрусових фруктів, витративши на це лічені хвилини. При цьому весь сік буде залишатися в ємність для вичавлювання. Модель виконана в білому кольорі.

Обсяг чаші. Соковижималка виконана у вигляді прозорої чаші об'ємом 0,8 л. На бічній поверхні є мірна шкала. Функції. Соковижималка забезпечена 1 швидкістю управління, а також імпульсним режимом, при якому двигун працює з короткочасними паузами. Корпус. Корпус соковижималки виконаний з харчового нешкідливого пластику. Всі деталі легко від'єднуються і їх можна мити як вручну, так і в посудомийній машині.

Пристрій працює від електрики, що дозволяє швидко працювати з цитрусовими фруктами будь-якого типу. Процес повністю автоматизований, тому ви не будете витрачати сили і час. Потужність представленої моделі становить 40 ват. Економна модель найкраще підійде для будинку. Резервуар для соку розрахований на 0.8 літрів, тому ви зможете заготовити готовий продукт для великого блюда або цілої сім'ї. Є одна швидкість роботи для ефективності. Корпус виготовлений із пластику високої міцності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані