Очисник повітря PHILIPS AC5659/10 - AT207183 - купити Зволожувачі повітря в Києві й Україні, доступні ціни на Очисник повітря PHILIPS AC5659/10 - AT207183 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Очисник повітря PHILIPS AC5659/10

Очисник повітря PHILIPS AC5659/10 - AT207183

Код товару: AT207183
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Швидкість циркуляції повітря 500 м3/год, Режими Нічний режим, Авторежим, Потужність н.д, Сенсорне управління так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Скорость циркуляции воздуха 500 м3/час
Потужність н.д
Режимы Ночной режим, Авторежим
Опис

Придбати Очисник повітря PHILIPS AC5659/10 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Повітроочищувач PHILIPS AC5659/10

Видаляє 99.97% алергенів, включаючи пилок, пилових кліщів та інше
Прилад оснащений багаторівневою системою активної фільтрації, яка утримує до 99.97%, що проходять через фільтр часток розміром 0.3 мкм — саме таким розміром володіють найбільш поширені алергени, що містяться в повітрі: пилок, пил, алергени в шкірі тварин та інші.

Підтверджено сертифікацією Європейського центру досліджень: підходить для людей з алергією

Завдяки особливо точному режиму затримання алергенів цей прилад ефективно виявляє і видаляє різні алергени, наприклад пилок. Підтверджено сертифікацією Європейського центру досліджень проблем алергії (ECARF): підходить для людей з алергією.

Особливо точний режим затримання алергенів для людей, які страждають від алергії
При використанні особливо точного режиму прилад відстежує навіть самі незначні зміни рівня вмісту алергенів у приміщенні і негайно скорочує кількість алергенів до безпечної позначки.

Ефективно усуває бактерії і віруси
Надчутливий режим затримання бактерій і вірусів ефективно усуває багато стандартних бактерій і вірусів, наприклад H1N1 (грип), очищаючи повітря в приміщенні.

Відображає рівень вмісту алергенів в будинку
Професійний датчик з технологією AeraSense відстежує зміст алергенів в приміщенні і відображає потенційно небезпечний рівень за шкалою від 1 до 12.

Цифровий індикатор вмісту забруднюючих частинок
Технологія AeraSense ретельно відстежує і миттєво реагує на найменшу зміну рівня вмісту забруднюючих частинок в повітрі. На цифровому дисплеї дані відображаються в реальному часі.

Просте чотириколірне кільце для зручного контролю
Кольорове кільце є додатковим візуальним орієнтиром: для наочності воно світиться різними кольорами від синього (відмінна якість повітря) до червоного (дуже погана якість повітря).

Відстеження, управління і контроль за допомогою програми
Неважливо, де ви знаходитесь: за допомогою програми можна віддалено керувати очищувачем повітря. Вмикайте прилад, змінюйте швидкість роботи вентилятора і відстежуйте термін служби фільтра прямо в додатку Air Matters.

Максимальна продуктивність з мінімумом шуму
Унікальна конструкція TwinForce з двома вентиляторами підсилює потік повітря для максимальної продуктивності. Оптимізована форма трубок для подачі повітря значно знижує рівень шуму, забезпечуючи практично беззвучну роботу протягом доби. Завдяки цьому пристрій перевершує за робочими характеристиками інші очищувачі повітря такого ж розміру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані