POS-монітор GEOS додатковий монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black) - AT207384 - купити POS-монітори в Києві й Україні, доступні ціни на POS-монітор GEOS додатковий монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black) - AT207384 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

POS-монітор GEOS додатковий монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black)

POS-монітор GEOS додатковий монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black) - AT207384

Код товару: AT207384
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дисплея - звичайний, діагональ - 10.1'', роздільна здатність - 1024 x 768, інтерфейси - н.д.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GEOS
Диагональ 10.1
Тип дисплея обычный
Колір Чорний
Опис

Придбати POS-монітор GEOS додатковий монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

POS-монітор GEOS дод. монітор покупця AM1501 black (GEOS POS AM1501 black)

Додатковий POS-монітор з діагоналлю 15" GEOS використовується як дублюючий дисплей для POS-терміналу серії АM1501. Підключається POS-монітор за допомогою кабелю VGA, що йде в комплекті. Використовується для оснащення робочих місць у ресторанах, кафе, барах, фаст-фудах. та інших сферах обслуговування На дисплеї може бути виведена інформація для клієнта, наприклад, рекламний ролик або інформація про знижки та акції.

Pos-монітори - одна із складових системи автоматизованого процесу роздрібної торгівлі на сьогоднішній день. Такі пристрої можуть матирізний функціонал і навіть значно відрізнятиметься зовні, але за своєю суттю вони в основному однакові. За допомогою pos-моніторів всі покупки клієнтів реєструються в системі, і дані надходять до оперативного зберігання.

Подібні пристрої зараз активно застосовуються для виведення різного роду інформації в автоматизованих торгових системах. Касири сучасних точок продажу вже встигли оцінити функціональність оновленого робочого процесу та із задоволенням навчаються роботі на новому обладнанні. Насправді pos-монітор є незамінною ланкою в цілій системі, і без нього організувати роботу контрольно-касової техніки дуже проблематично.

Його основне призначення полягає в тому, щоб дозволити касовому персоналу працювати у відповідній програмі для контролю за всімапроведеними угодами. Примітно, що сучасні монітори можуть бути об'єднані із системним блоком. На перший погляд такий апарат виглядає масивно і навіть нагромаджено, проте насправді це дозволяє суттєво заощадити займане місце і скоротить кількість проводів, що з'єднують елементи між собою.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані