Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B) - AT207460 - купити Графічні планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B) - AT207460 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B)
Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B)
Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B)
Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B)
Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B)

Планшет-монітор Wacom Cintiq16/FHD (DTK1660K0B) - AT207460

Код товару: AT207460
В наявності
36 699 грн
Короткий опис:
Активна область, мм - 344 x 194, Співвідношення сторін - 16:9, Матриця - IPS, 1920 × 1080, Кут огляду - 176°, Кількість кольорів - 16.7М, Контрастність - 1000:1

 

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Wacom
Размеры рабочей поверхности 344 x 194 мм
Перо Wacom Pro Pen 2
Особенность регулируемая подставка
Роздільна здатність 1920 × 1080
Інтерфейси HDMI, USB
Диагональ 15.6"
Количество уровней чувствительности к нажатию 8192
Тип с высоким уровнем чувствительностис
Розмір 422 x 285 x 24.5 мм
Опис

Зробіть це на Wacom Cintiq

Інтерактивний пір'яний дисплей Wacom Cintiq відмінно оснащений всім тим, що необхідно починаючому ілюстратору для початку творчого шляху. Яскрава колірна гамма, чіткість HD і ергономічний дизайн поряд з надзвичайно чутливим пером Pro Pen 2 забезпечують досконалу природність відчуттів і дозволяють вам вивести свої

Творіть, надихаючись гармонією

Перо Wacom Pro Pen 2 і 15.6-дюймовий дисплей Wacom Cintiq разом здатні зробити сеанс творчості продуктивним і комфортним. На екран нанесена антивідблиску плівка, яка запобігає появі будь-яких відволікаючих віддзеркалень. Дисплей Full HD володіє високою чіткістю, що дозволяє Вам розглянути на екрані кожну деталь своєї роботи. Знижений паралакс також забезпечує повне управління, тому курсор знаходиться саме там, куди ви хочете його помістити. Завдяки такому поєднанню малювання на дисплеї Wacom Cintiq породжує відчуття, настільки ж природне, як малювання на папері.

Творчість без кордонів

Завдяки технології електромагнітного резонансу перо Wacom Pro Pen 2 буде працювати так само довго, як і ви. Воно споживає енергію від Wacom Cintiq - а значить, не потребує ні в батарейках, ні в зарядці. До того ж, перо ретельно продумано, так що баланс ваги, прогумоване місце захоплення і розташування кнопок роблять його зручним у використанні.

Завжди разом з вами

Перо Wacom Pro Pen 2 реагує на нахил руки і миттєво відгукується на рух, в точності фіксуючи кожен вироблений штрих. Завдяки зменшенню параллакса курсор відображається точно в тому місці, де його хоче побачити користувач. Цей високий рівень точності в поєднанні з екраном антивідблиску означає, що малювання, створення ескізів і розфарбовування відчуваються абсолютно органічно.

Правильний рівень тиску

Завдяки 8192 рівням чутливості до натискання і низькій силі активації перо Wacom Pro Pen 2 розпізнає навіть найлегші штрихи. З таким пером, здатним забезпечити необхідний рівень управління, можна без коливань братися за будь-який проект.

Створено для прогресу

Надійний дует з пера Wacom Pro Pen 2 і 15.6-дюймового компактного дисплея Wacom Cintiq створений не тільки для краси, а й в розрахунку на витривалість. Виконаний з стійких до контактних пошкоджень матеріалів дисплей Wacom Cintiq є інструмент для творчості, на який можна розраховувати, починаючи з самого першого свого проекту - і на всі наступні.

Працюйте улюбленим способом

Завдяки вбудованим складним ніжкам можна за лічені секунди перейти від майже горизонтального положення до нахилу в 19 °, що дозволяє знайти ідеальне положення для ефективної роботи. Окремо купується підставка забезпечує ще більш гнучкі і ергономічні робочі положення.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані