Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 1400 (0.601.824.800) - AT207555 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 1400 (0.601.824.800) - AT207555 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 1400 (0.601.824.800)

Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 1400 (0.601.824.800) - AT207555

Код товару: AT207555
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кутові (болгарки), Споживана потужність 1400 Вт, Призначення професійна, Джерело живлення мережа, Максимальне число оборотів в хвилину 11000 об/хв, Різьба шпинделя (тип кріплення абразивного матеріа M14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип угловые (болгарки)
Призначення профессиональный
Потребляемая мощность 1400 Вт
Джерело живлення сеть 220В
Максимальное число оборотов в минуту 11000 об/мин
Резьба шпинделя (тип крепления абразивного материа M14
Максимальный диаметр шлифкруга 125
Коэффициент неточности K 1.5 м/с²
Вага 2.2 кг
Особливості быстрая замена диска
Шпиндель 22 мм
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 1400 (0.601.824.800) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кутова шліфмашина BOSCH PT GWS 1400 застосовується для відрізних та шліфувальних робіт в будівництві та при ремонті. Зручна в обігу завдяки ергономічній формі корпусу.

Болгарка Bosch GWS 1400 може похвалитися потужним двигуном та поліпшеною системою вентиляції. Шліфувальна машина оснащена двигуном потужністю 1400 Вт, що забезпечує надійність роботи і довгий термін служби інструменту. Ці дві переваги дозволяють експлуатувати інструмент в самих важких умовах тривалий час без ризику перевантаження. За допомогою цієї шліфмашинки Ви однаково ефективно зможете шліфувати і проводити відрізні роботи по металу, каменю, бетону.

Особливості Bosch GWS 1400

• Потужний, витривалий двигун оснащений високоефективною системою вентиляції, завдяки чому Ви зможете виконувати завдання підвищеної складності, а також великий обсяг робіт, без ризику перевантажити інструмент.
• Міцний редуктор можна переставляти з кроком 90 градусів, максимально адаптуючи шліфмашинку під оператора і різні види робіт.
• Захисний кожух надійно фіксується, не провертається під час роботи, в теж час його легко переставляти при необхідності.
• Bosch GWS 1400 дуже зручна в роботі, завдяки компактним розмірам, невеликій вазі, а також анатомічної форми корпусу.
• Ергономічна бічна рукоятка може встановлюватися як з лівого, так і з правого боку редуктора, що дуже зручно для оператора-лівші.
• Броньована обмотка попереджує шкідливий вплив будівельно пилу на мотор, забезпечуючи тим самим тривалий термін його служби.

Переваги ,

Bosch GWS 1400 ,

• Великий запас потужності
• Система KICK BACK STOP
• Електронна система стабілізації обертів
• Додаткова бічна рукоятка загортається як з лівої, так і правої сторони
• Захисний кожух легко регулюється і швидко фіксується
• Блокування шпинделя для швидкої і безпечної зміни оснащення

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані