Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 20-230H (0.601.850.107) - AT207556 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 20-230H (0.601.850.107) - AT207556 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 20-230H (0.601.850.107)

Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 20-230H (0.601.850.107) - AT207556

Код товару: AT207556
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кутові (болгарки), Споживана потужність 2000 Вт, Призначення професійна, Джерело живлення мережа, Максимальне число оборотів в хвилину 6500 об/хв, Різьба шпинделя (тип кріплення абразивного матеріа M14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип угловые (болгарки)
Призначення профессиональный
Потребляемая мощность 2000 Вт
Джерело живлення сеть 220В
Максимальное число оборотов в минуту 6500 об/мин
Резьба шпинделя (тип крепления абразивного материа M14
Максимальный диаметр шлифкруга 230 мм
Коэффициент неточности K 1.5 м/с²
Значение вибрации ah 7.5 м/с²
Вага 5.1
Особливості поворотная рукоятка, двойная изоляция, быстрозажимной защитный кожух, быстрая замена диска, бронированная обмотка якоря
Шпиндель 25 мм
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Шліфувальна машина BOSCH PT GWS 20-230H (0.601.850.107) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кутова шліфмашина Bosch GWS 20-230 H Professional - представник професійного класу. Модель використовується для шліфування поверхонь і відрізання деталей невеликого діаметру. Інструмент відрізняється значним ресурсом і відмінно підходить для щоденної експлуатації. Він однаково добре справляється як з зачисткою зварних швів і різних профілів, так і з різкою арматури, металевих пластин і сталевих балок. При наявності системи пиловидалення також можна різати бетон і камінь.

Болгарка Bosch GWS 22-230 H - потужна, продуктивна шліфмашинка, за допомогою якої Ви зможете здійснювати шліфувальні та відрізні роботи різного матеріалу (метал, камінь, бетон). Витривалість, зручність у використанні, відносно невелика вага і ергономічна конструкція забезпечили цій моделі стабільний, високий попит у самих вимогливих професіоналів.

Особливості Bosch GWS 22-230 H

  • Продуктивний і потужний двигун Champion розрахований на інтенсивні навантаження протягом 8ми годинного робочого дня. Завдяки чому інструмент дуже витривалий, його практично неможливо перевантажити.
  • Надійний редуктор і подвійне ущільнення кулькових підшипників гарантують тривалий термін експлуатації.
  • Захисний кожух жорстко фіксується, не прокручується вчасно роботи і запобігає травми оператора у разі деформації диска.
  • Bosch GWS 22-230 H оснащений високоефективною броньованої обмоткою якоря, яка захищає мотор від агресивного впливу абразивного пилу, забезпечуючи тим самим безвідмовний і тривалий термін його служби.
  • Кнопка пуску може фіксуватися в натиснутому положенні, що знижує навантаження на кисть оператора при тривалій роботі. Передбачено також захист від випадкового пуску.
  • Друга рукоятка може кріпитися на корпусі редуктора в одному з трьох положень, дозволяючи тим самим максимально адаптувати інструмент під конкретні завдання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані