Ніж змінний BOSCH PT ROTAK 32 LI (F.016.800.332) - AT207608 - купити Аксессуары для газонокосилок и триммеров в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж змінний BOSCH PT ROTAK 32 LI (F.016.800.332) - AT207608 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ніж змінний BOSCH PT ROTAK 32 LI (F.016.800.332)

Ніж змінний BOSCH PT ROTAK 32 LI (F.016.800.332) - AT207608

Код товару: AT207608
Немає в наявності
Короткий опис:
Робочий матеріал трава, Сумісні інструменти газонокосарка, Робоча довжина 320 мм, Кількість предметів в упаковці 1 шт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Рабочий материал трава
Совместимые инструменты газонокосилка
Рабочая длина 320 мм
Опис

Придбати Ніж змінний BOSCH PT ROTAK 32 LI (F.016.800.332) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Змінний ніж BOSCH PT ROTAK 32 LI довжиною 32 см призначений для потужної акумуляторної газонокосарки з серії Bosch Rotak в якості ріжучого інструменту для заміни основного леза в разі зносу.
Змінний роторний ніж, виготовлений з високоякісної загартованої сталі з антикорозійним покриттям допоможе забезпечити рівну й акуратну стрижку газону.
Призначений для газонокосарок в якості змінного елемента.
Виконаний з високоякісних матеріалів, має тривалий термін експлуатації.
Рекомендується своєчасно заточувати або змінювати ніж, так як тільки гострий ніж може акуратно підстригати траву, не вириваючи її з коренем.
Для збереження ножа в хорошому стан потрібно уникати потрапляння каменів або дроту, щоб не допускати деформації ножа або щербин на ньому.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані