Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860) - AT207728 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860) - AT207728 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860)

Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860) - AT207728

Код товару: AT207728
В наявності
2 025 грн
Короткий опис:
Тип кутові (болгарки), Споживана потужність 1100 Вт, Призначення професійна, Джерело живлення мережа, Максимальне число оборотів в хвилину 11000 об/хв, Різьба шпинделя (тип кріплення абразивного матеріа M14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип угловые (болгарки)
Призначення профессиональный
Потребляемая мощность 1100 Вт
Джерело живлення сеть 220В
Максимальное число оборотов в минуту 11000 об/мин
Резьба шпинделя (тип крепления абразивного материа M14
Максимальный диаметр шлифкруга 125
Коэффициент неточности K 1.5 м/с²
Напруга 220 В
Значение вибрации ah 10.5 м/с²
Вага 2.5 кг
Особливості рукоятка с мягкой накладкой, регулировка числа оборотов, защитный кожух, дополнительная рукоятка, блокировка шпинделя
Шпиндель 22 мм
Виробник EINHELL
Опис

Придбати Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Шліфувальна машина EINHELL TE-AG 125 CE (4430860)

Завдяки своїй високій якості нова кутова шліфувальна машина Einhell TE-AG 125 CE працює тихо і з низьким рівнем вібрації, що в свою чергу, підвищує експлуатаційну безпеку.

Ергономічно м'які форми ручки кутової шліфувальної машини Einhell TE-AG 125 CE і додаткова регульована рукоятка забезпечують хорошу фіксацію в руках і додатковий комфорт. Високий рівень безпеки також забезпечується надійним захисним кожухом.

Ключ для фланцевої гайки знаходиться в спеціальному відсіку в додатковій рукоятці. Кутова шліфувальна машина Einhell TE-AG 125 CE також практична і після виконання робіт, а кабельний затиск забезпечує компактне і надійне зберігання.

Шліфувальні машини - це клас електроінструментів для шліфування та полірування поверхонь виробів з різних матеріалів: металу, дерева, пластмаси, каменю, скла та інших.

Ексцентрикові (орбітальні) шліфувальні машини. Мають широку сферу застосування. Використовуються для шліфування та полірування поверхонь, в тому числі вигнутих. Дозволяють вести чистове шліфування з високою швидкістю. Чистота поверхні може бути досягнута вище, ніж при використанні вібраційних шліфмашин.

Кутові шліфувальні машини (болгарки). Використовуються для обробки металу, бетону, каменю, і кераміки, зачистки зварних швів і видалення корозії. Дисками цих машин можна виконувати різання металевих деталей, керамічної плитки або цегли.

Машини спеціального застосування: шліфувальні машини по бетону. Призначені для обробки бетонних поверхонь з високою частотою. Полірувальні шліфмашини. Їх призначення - тонка шліфування та полірування поверхонь з кольорових і чорних металів, полімерних матеріалів. Вони ідеальні для фінішної обробки поверхонь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані