Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black - AT208181 - купити Аксесуари до HDD в Києві й Україні, доступні ціни на Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black - AT208181 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black
Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black
Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black
Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black
Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black

Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black - AT208181

Код товару: AT208181
В наявності
866 грн
Короткий опис:
Внутрішній інтерфейс 3.5'' HDD, SATA, Зовнішній інтерфейс 1xUSB 3.0, Підтримка гарячої заміни є,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Maiwo
Внутрішній інтерфейс 3.5'' HDD, SATA
Зовнішній інтерфейс 1xUSB 3.0
Опис

Придбати Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Карман зовнішній Maiwo K3502-U3S black

Кишені для hdd стають все більш популярним і пояснити це можна зручністю їх використання. У чому суть роботи такого кишені? Якщо пояснити легко і просто, зовнішня кишеня для hdd - це коробочка для жорсткого диска з вбудованим контролером SATA to USB. Помістивши ваш hdd в такий кишеню, ви зможете використовувати його як флешку, просто підключаючи до USB роз'єму вашого ПК або ноутбука.

У sata кишеню ви легко зможете встановити жорсткий диск будь-якого обсягу і перетворити його тим самим в резервне сховище даних або повсякденно використовувати в якості флешки з великим обсягом доступної пам'яті.

Як і звичайний жорсткий диск, зовнішній накопичувач можна розбити на кілька логічних дисків в залежності від ваших потреб і в разі необхідності форматувати тільки той диск, який потрібно, не зачіпаючи при цьому інформацію, що зберігається на іншому логічному диску.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані