Друкувальна головка для термопринтера Zebra 110PAX4/Z4M 203dpi (G57202-1M) - AT208222 - купити Запасні частини для оргтехніки в Києві й Україні, доступні ціни на Друкувальна головка для термопринтера Zebra 110PAX4/Z4M 203dpi (G57202-1M) - AT208222 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить тример, обратите внимание на память, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар машина швейная, купить с доставкой в Бердянск, рекомендуем вам сканер, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на водонагреватель воды, предлагаем вам сделать выбор кабель подключения и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем ознакомиться с материнские карты, либо pla пластик, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить летающий в нашем магазине, а также машинка печати с доставкой по Киеву.
Друкувальна головка для термопринтера Zebra 110PAX4/Z4M 203dpi (G57202-1M)

Друкувальна головка для термопринтера Zebra 110PAX4/Z4M 203dpi (G57202-1M) - AT208222

Код товару: AT208222
Немає в наявності
Короткий опис:
Сумісність із принтером Zebra Z4M, Zebra 110PAX4, Роздільна здатність друку 203 dpi.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Совместимость с устройствами бренда Zebra
Тип Печатающая головка
Совместимость с моделями принтеров/копиров Zebra Z4M, Zebra 110PAX4
Виробник Zebra
Опис

Друкувальна головка для термопринтера Zebra 110PAX4/Z4M 203dpi (G57202-1M)

Термопринтер – високопродуктивний пристрій друку зображень, етикеток, бейджів, маркування товару, що працює за принципом термодруку.

Основними працюючими елементами термопринтера є друкуюча головка та спеціальна стрічка (паперова, вінілова, нейлонова, алюмінієва тощо), яка може мати ширину від 9 до 24 мм, а також мати липкий шар для подальшого наклеювання етикеток.

Термопринтери працюють на основі двох видів друку:

  • прямий термодрук. Нагріваючись до певної температури, друкуюча головка термопринтера стикається з натягнутим термопапером і формує текст, зображення або логотип. Термопапір має спеціальне покриття, яке чорніє під час нагрівання. Термопринтери зпрямою печаткою використовуються в домашніх та офісних умовах для маркування предметів з невеликим терміном служби (термоетикетка в такому випадку служить 1 рік, зображення на ній схильне до перепадів температур і вологості);
  • термотрансферний друк. При даному виді друку використовується додатковий елемент - термотрансферна стрічка (риббон), що має синтетичне покриття (на основі воску або смоли). При зіткненні друкуючої головки термопринтера та риббона твердий барвник плавиться під впливом високої температури. Елементи фарби переносяться на стрічку, формуючи надрукований текст. Такі зображення можуть мати захисний шар, який продовжує термін служби етикетки або наклейки. Принтери на основі термотрансферного друку використовуються найчастіше на серійному промисловому виробництві.(для виробництва наклейок, маркування силових кабелів тощо).
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані