Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041) - AT208329 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041) - AT208329 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)
Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)
Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)
Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)
Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)

Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041) - AT208329

Код товару: AT208329
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Системний, Розмір матриці 35,9 x 24 мм, Запис відео 3840x2160, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Тип видошукача електронний, Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип фотокамер системный
Размер матрицы 35,9 x 24 мм
Запись видео 3840x2160
Комплектация фотоаппарата без объектива (Body)
Число эффективных пикселей 26.2 Mpx
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков RAW, JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Інтерфейси выход для наушников, вход для микрофона, USB, mini-HDMI
Тип питания LP-E17
Співвідношення сторін 4:3, 3:2, 1:1, 16:9
Фильтр нижних частот встроенный/фиксированный
Тип цветового фильтра основные цвета
Защита от пыли встроенная система очистки EOS
Режимы автофокусировки следящая, покадровая
Выдержка 1/4000 - 30 с
Режимы замера экспозиции частичный, центровзвешенный, точечный, оценочный
Эквивалентная чувствительность ISO 100 - 40000
Автоспуск 2 с, 10 с
Настройки баланса белого тень, ручной, облачность, лампа накаливания, дневной свет, вспышка, авто
Брекетинг баланса белого +/-3 ступеней с шагом одна ступень
Максимальный размер снимка 6240 x 4160
Максимальный размер файла 4 ГБ
Поле зрения 100 %
Настройка яркости 7 уровней
Вспышка башмак
Физические размеры (д/в/г) 133 х 85 х 70 мм
Вага 440 г
Вынесенная окулярная точка 22 мм (от центра линзы окуляра)
Ресурс аккумуляторной батареи 240 кадров
Колір Чорний
Общее число пикселей 27.1 Mрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Canon EOS RP body + адаптер EF-RF (3380C041)

Canon EOS RP. Компактна, легка і проста в управлінні повнокадрова беззеркальная камера для творчих особистостей, які завжди в русі. Сила творчості і сучасні технології. Canon EOS RP - це повнокадрова беззеркальная камера в компактному і легкому корпусі EOS R, яка відкриває перед вами безмежні творчі можливості і дозволяє створювати фотографії нового рівня.

Доступна кожному. Подивіться, які результати з Canon EOS RP демонструють любителі фотографії, і дізнайтеся, як вони використовують переваги полнокадровой беззеркальной системи з об'єктивами EF і EF-S дає змогу отримувати зображення з високим рівнем деталізації і глибини. Компактний корпус зі зручним кріпленням об'єктива. Canon EOS RP - це практична беззеркальная повнокадрова камера з неймовірним творчим потенціалом, який забезпечується за рахунок об'єктивів RF нового покоління. Великий діаметр, швидкий час відгуку і короткий задній відрізок кріплення RF стануть ідеальною відправною точкою у вашій роботі з полнокадровой системою майбутнього.

Новий стандарт полнокадровой зйомки. 26.2-мегапіксельний датчик зображення CMOS, встановлений в камері Canon EOS RP, дає можливість знімати при слабкому освітленні, а процесор DIGIC 8 і вбудована функція DLO дозволяють витрачати менше часу на постобработку зображень. Новий погляд на фотографію. Canon EOS RP дозволяє по-новому поглянути на переваги полнокадровой зйомки. Фотографуйте за допомогою спеціальної лінійки повнокадрових об'єктивів RF або об'єктивів EF і EF-S, які можна підключити до камери c допомогою адаптера без втрати оптичної якості.

Зручність рівня EOS. Зручна ручка, виконана в стилі EOS, сенсорний екран з високою роздільною здатністю з можливістю регулювання кута нахилу, електронний OLED-видошукач і компактний і легкий корпус вагою всього 485 г виводять ергономіку на новий рівень. Миттєва фокусування на будь-якому об'єкті. Dual Pixel CMOS AF забезпечує розширену область і найвищу в світі швидкість автофокусування (всього 0.05 сек) завдяки вибору з 4779 доступних позицій автофокусу, а також можливість виконувати роботу об'єктива при освітленні до -5 EV. Автофокусування на очах забезпечить чіткість портретів, а брекетінг фокусування - максимальну глибину різкості по всьому зображенню.

Гнучка зйомка і прості можливості підключення. Від фотозйомки в тихому режимі до управління камерою дистанційно за допомогою Wi-Fi. Не пропустіть жодна подія, використовуючи серійну зйомку зі швидкістю до 5 кадрів / сек, а також можливість обробляти зображення прямо в камері і публікувати їх через додаток Canon Camera Connect. Створюйте якісні відео за допомогою стабілізації зображення. Плавне фокусування Dual Pixel CMOS AF і система стабілізації Movie Digital IS дозволить вам насолоджуватися якісними відео з роздільною здатністю до 4K за допомогою різних кодеків, які прості у використанні і редагуванні. Роз'єми для мікрофона і навушників забезпечують повне управління звуком, а сенсорний РК-екран з можливістю регулювання кута нахилу дає можливість побачити об'єкт в кадрі з будь-якого кута.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані