Парова станція PHILIPS GC9682/80 - AT208339 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція PHILIPS GC9682/80 - AT208339 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80
Парова станція PHILIPS GC9682/80

Парова станція PHILIPS GC9682/80 - AT208339

Код товару: AT208339
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Колір чорний, золотий, Потужність 2700 Вт, Підключення провідне, Об'єм резервуара 1.8 л, Паровий удар 600 г/хв,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Колір черный, золотой
Потужність 2700 Вт
Подключение провідне
Объем резервуара 1.8 л
Паровой удар 600 г/мин
Постоянная подача пара 165 г/мин
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Парова станція PHILIPS GC9682/80 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.


Парова станція PHILIPS GC9682 / 80

Парогенератор Philips знаменує нову еру технологічних пристроїв, які дозволять вам легко домогтися бездоганних результатів прасування. Інноваційна система інтелектуального контролю і подачі пари забезпечує якісний догляд за одягом. Технологія OptimalTEMP дозволить миттєво відпарювати навіть щільні матеріали за рахунок потужної подачі пари. Пристрій оснастили спеціальним режимом, який підлаштовується під шовкову, бавовняну, джинсову і інші тканини.

Легкий. Зручний. Потужний. Розробники Philips повністю переосмислили дизайн парогенератора і зуміли поєднати компактність, легкість і неймовірну потужність. Пристрій відрізняється невеликими габаритами і малою вагою, що істотно спрощує прасування навіть великої кількості білизни. Завдяки гладкій підошві T-ionicGlide прилад ідеально ковзає по тканині. PerfectCare Elite Plus - технології комфорту в повсякденних завданнях.

Бездоганні результати прасування. Завдяки фірмовій системі подачі пари пристрій розгладить навіть проблемні ділянки на кшталт манжета і щільні тканини. Максимальна потужність 600 г / хв досягається в режимі парового удару - ця функція дозволить миттєво розгладити будь-який вид тканини. Інноваційна система автоматично включає подачу пара і підлаштовує її під ваші речі. З Philips прасування займає менше часу, а весь одяг виглядає ідеально.

Технологія OptimalTEMP. Не переживайте через ризик пропалити улюблений одяг. Пристрій оснастили технологією OptimalTEMP, що забезпечує інтелектуальний контроль температури в залежності від типу тканини. Прилад працює в єдиному режимі, який легко впорається як з бавовною і джинсами, так і з делікатними тканинами на кшталт шовку. Завдяки функції автоматичного відключення пристрій залишається максимально безпечним.

Автоматична подача пара. Новинку оснастили датчиком DynamiQ для точної і ефективної подачі пари. Сенсор аналізує рух парогенератора, запускає подачу пара і миттєво її припиняє, якщо ви робите перерву в роботі. Така технологія дозволяє швидко і легко розгладити одяг, запобігаючи патьоки води і зайва кількість пара. Фірмова система Easy De-calc Plus забезпечує ретельне очищення пристрою від накипу і забруднень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані