Комутатор мережевий ZyXel MES3500-24S-EU01V1F - AT208861 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий ZyXel MES3500-24S-EU01V1F - AT208861 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить свич в нашем магазине, а также акб ибп с доставкой по Житомиру.
  • Предлагаем вам товар видеокарты, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам очки vr, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить термофен, обратите внимание на тв, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на чековый принтер, предлагаем вам сделать выбор ssd стационарного и заказать с доставкой в Каменском.
  • Предлагаем ознакомиться с умный дом, либо термометр, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Комутатор мережевий ZyXel MES3500-24S-EU01V1F

Комутатор мережевий ZyXel MES3500-24S-EU01V1F - AT208861

Код товару: AT208861
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип керований 2-го рівня. Форм-фактор в стійку. Кількість портів 32. Порти SFP, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet. Комутаційназдатність 12.8 Гбіт / с. Швидкість перенаправлення 64-байтних пакетів 9.6 Mpps

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZyXel
Количество портов 32
Порти SFP, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Тип управляемый 2-го уровня
Форм-фактор в стойку
Возможность удаленного управления управляемый
Среда передачи данных оптический кабель, 100BASE-TX: неэкранированная витая пара категорий 5, 10BASE-T: неэкранированная витая пара категории 3, 4, 5, 100BASE-TX/1000Base-T: неэкранированная витая пара категорий 5
Коммутационная способность 12.8 Гбит/с
Скорость перенаправления 64-байтных пакетов 9.6 Mpps
Размер таблицы МАС-адресов 16000 Кб
Jumbo-фрейм 9000 байт
Количество 1000FX портов 4хSFP
Количество 100FX портов 24 х 10/100 - RJ-45
Опис

Комутатор Zyxel MES3500 Series призначений для провайдерів і допомагає їм запровадити вигідні сервіси на базі Ethernet. За допомогою його потужною апаратної платформи сервіс-провайдери можуть легко розширювати мережеву топологію і, використовуючи надійні функції безпеки, QoS і управління, задовольнити різні потреби клієнтів і забезпечити підтримку IPv6 для розвитку своїх мереж в майбутньому.

Високий рівень QoS допомагає забезпечити високу якість сервісів
Щоб підключати нових клієнтів і задовольняти їх зростаючі потреби, оператору необхідні стабільно високу якість сервісів і надійне з'єднання з конвергованої мережею, тому можливості контролю потоків трафіку і призначення його пріоритетів зараз вкрай важливі. Zyxel MES3500 Series реалізує контроль трафіку на швидкості фізичного середовища з класифікацією вхідних пакетів і призначенням їм пріоритету відповідно до заздалегідь визначеними політиками QoS, що відображають вимоги сервіс-провайдера.

Щоб підключати нових клієнтів і задовольняти їх зростаючі потреби, оператору необхідні стабільно високу якість сервісів і надійне з'єднання з конвергованої мережею, тому можливості контролю потоків трафіку і призначення його пріоритетів зараз вкрай важливі. Zyxel MES3500 Series реалізує контроль трафіку на швидкості фізичного середовища з класифікацією вхідних пакетів і призначенням їм пріоритету відповідно до заздалегідь визначеними політиками QoS, що відображають вимоги сервіс-провайдера.

Покращена безпека для захисту клієнтів
Користуючись загальними мережевими ресурсами або загальними пристроями, абоненти не повинні впливати на роботу один одного. Для вирішення цієї проблеми в Zyxel MES3500 застосовується повний набір функцій безпеки, які керують мережевим трафіком і захищають дані всіх абонентів. Функція Port Security блокує на рівні портів доступ до мережі неавторизованих користувачів. А функція безпеки 802.1X разом з сервером RADIUS забороняє неавторизований доступ на основі імені користувача і пароля (або інших ідентифікаційних даних), реалізуючи потужний механізм контролю для конвергировать мереж, що підтримують як провідний, так і бездротовий доступ.

Комутатор MES3500 Series забезпечує багаторівневий (L2 / L3 / L4) пакет ACL складних механізмів контролю на основі політик, який сервіс-провайдер легко може впровадити в свою мережеву середу за допомогою Web GUI або інтерфейсу командного рядка для запобігання некоректного або несанкціонованого доступу. В політиках можна поставити блокування пакетів з певними MAC- або IP-адресами, а також з портами TCP / UDP джерела і одержувача.

Відмовостійка архітектура з можливістю резервування
Щоб мережа працювала стабільно, сервіс-провайдер повинен забезпечити її швидке відновлення і високу готовність. У MES3500 Series застосовується цілий комплекс функцій, що гарантують постійну мережеву працездатність. Так, функція IEEE 802.3ad Link Aggregation, запобігаючи перебої в роботі мережі, резервує маршрути передачі пакетів і агрегує смугу пропускання для важливих дзвінків. Якщо обрив з'єднання все-таки відбудеться, то функції IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) і IEEE 802.1s Multiple Spanning Tree Protocol (MSTP), будуть пересилати пакети по резервному маршруту і тим самим забезпечать миттєве відновлення роботи мережі.

Підтримка Digital Diagnostics Monitoring Interface (DDMI) SFP
Доступ до поточних параметрах пристрою в реальному часі забезпечує вдосконалений цифровий інтерфейс DDMI. В якості опції він реалізує також функції програмного контролю та моніторингу сигналів введення-виведення SFP. Крім того, MES3500 Series може вести моніторинг компонентів і отримувати цифрові аларми і попередження, які лунають із боку функцій ізолювання і прогнозування збоїв.

Завдяки підтримці інтерфейсу цифрового моніторингу користувачі MES3500 Series легко можуть виявити втрату переданих трансівером пакетів і несправність кабелю. Таким чином вони не лише отримують стабільно працюючі мережеві сервіси, але і значно покращують свою продуктивність.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані