Відеореєстратор Gazer F725 - AT208912 - купити Відеореєстратори в Києві й Україні, доступні ціни на Відеореєстратор Gazer F725 - AT208912 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеореєстратор Gazer F725
Відеореєстратор Gazer F725
Відеореєстратор Gazer F725
Відеореєстратор Gazer F725

Відеореєстратор Gazer F725 - AT208912

Код товару: AT208912
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Дозвіл камери 1920х1080. Кут зору камери 140 °. Зовнішній екран без екрана. Підтримка карт пам'яті microSDXC, до 128GB. Запис звуку да. Джерело живлення 4000 mAh. Можливість повороту камери 360 °. Особливості GPS. Розмір 78 х 32 х 38 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Разрешение камеры 1920х1080
Угол зрения камеры 140°
Внешний экран без экрана
Підтримка карт пам'яті microSDXC, до 128GB
Запись звука да
Джерело живлення 4000 mAh
Возможность поворота камеры 360°
Особливості GPS
Вага 42 г
Колір Чорний
Розмір 78 х 32 х 38 мм
Виробник Gazer
Опис

Це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію з CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора складають всього 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним в салоні.

Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, не обмежуючи свій пристрій і миттєва зміна напрямок зйомки в разі потреби.

Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати місця розташування і пройдене відстані, поточну швидкість і середню швидкість, витрата палива і витрачений кількість палива за поїздку, час у дорозі, обороти двигуна , і оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку в балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.

Вперше в відеореєстраторах Gazer застосовується функція збереження відеозаписів в хмарне сховище. Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-який відео фрагмент безпосередньо в хмару, яке одночасно є і соціальною мережею власників відеореєстраторів Gazer у всьому світі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані