Принтер чеків Bixolon SRP-E300ESK USB, Serial, Ethernet з обрізувачем (16458) - AT208923 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Bixolon SRP-E300ESK USB, Serial, Ethernet з обрізувачем (16458) - AT208923 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Принтер чеків Bixolon SRP-E300ESK USB, Serial, Ethernet з обрізувачем (16458)
Принтер чеків Bixolon SRP-E300ESK USB, Serial, Ethernet з обрізувачем (16458)

Принтер чеків Bixolon SRP-E300ESK USB, Serial, Ethernet з обрізувачем (16458) - AT208923

Код товару: AT208923
В наявності
6 818 грн
Короткий опис:
Тип друку – прямий термодрук, максимальна швидкість друку – 220 мм/с, ширина витратного матеріалу – 80 мм, Інтерфейси – USB, Ethernet, Serial, автообрізання чека – є

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bixolon
Інтерфейси Serial, Ethernet, USB
Тип настольний
Тип друку прямая термопечать
Максимальная скорость печати 220 мм/с
Размер шрифта B: 9 x 17 точек, C: 9 x 24 точек, 24x24, A: 12 x 24 точек
Количество символов в строке А: 42 символа, B: 64 символа
Ширина расходного материала 80 мм
Диаметр расходного материала 83 мм
Возможность подключения денежного ящика 1 ящик
Поддержка печати штрих-кодов 1D: Coda Bar, CODE39, CODE93, CODE128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E 2D: Data Matrix, PDF417, QR Code
Размер буфера памяти 12 КБ
Операційна система OPOs, JPOS, Windows
Температура хранения от -20 до +60 °C
Влажность при эксплуатации 10 - 80%
Розміри 132 x 182.4 x 128.5 мм
Вага 1.23 кг
Колір Чорний
Датчики датчик окончания бумаги
Опис

До вашої уваги чековий принтер Bixolon для друку чеків шириною до 80 мм, оснащений автоматичним обрізувачем. Режим економії паперу зменшує довжину чека до 25%. Можливе як автономне використання, так і кріплення на стіну для економії місця.

Компанія BIXOLON розпочала свою діяльність у 90-х роках XX століття як спеціалізований підрозділ з виробництва принтерів компанії SAMSUNG. Відділившись від SAMSUNG у 2002 році, компанія завоювала лідируючі позиції на світовому ринку промислових міні-принтерів та POS-принтерів. До 2005 року частка BIXOLON на цьому ринку досягла 11%, і покупці більш ніж з 70 країн обрали принтери виробництва цієї компанії.

Сьогодні BIXOLON – визнаний світовий лідер у розробці та виробництві високоякісних пристроїв друку, які відзначені численними нагородами тазаслужили схвалення партнерів та користувачів. Використовуючи інноваційні технології для розширення та модернізації своїх продуктових лінійок у постійному прагненні задовольнити попит на ринку друкувальних пристроїв та перевершити очікування клієнтів, BIXOLON розробляє нові моделі надійних та високопродуктивних POS-принтерів, принтерів штрих-кодів, принтерів етикеток та портатів.

Уважне ставлення до потреб клієнтів, бездоганна якість та надійність продуктів, ефективність клієнтської підтримки та доступні ціни – запорука успіху компанії BIXOLON та пріоритети її розвитку та вдосконалення. Завдяки цьому, продукти BIXOLON поєднують у собі численні переваги: високотехнологічне обладнання, широкий спектр функцій, довговічність, висока продуктивність тапростота експлуатації.

Девіз компанії – «Найкраще рішення для вашого бізнесу». BIXOLON втілює його в життя, виробляючи справді ефективні друкувальні пристрої, які знаходять застосування у роздрібній торгівлі, сфері обслуговування, ресторанному бізнесі, логістиці, транспортній інфраструктурі, охороні здоров'я, державному секторі тощо.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані