Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA - AT209023 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA - AT209023 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA
Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA
Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA
Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA

Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA - AT209023

Код товару: AT209023
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 43.5 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 14, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.5 см
Висота 83.7 см
Тип автомат
Глибина 43.5 см
Максимальная загрузка 7
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 14
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, спорт, смешанные ткани, синтетика, пуховое одеяло, интенсивная, джинсы, деликатная стирка, верхняя од
Функції удаление пятен, старт/пауза, отсрочка стирки, обработка паром, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості замок от детей, дополнительное полоскание
Цвет дверцы Чорний
Виробник Whirlpool
Вага 63 кг
Опис

Придбати Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Whirlpool FWSG71283WBVUA

З ексклюзивною розробкою FreshCare + вам більше не потрібно турбуватися про те, що ви забули відразу дістати білизну після закінчення програми. Цикл передбачає періодичні обертів барабана в обидві сторони, які дозволяють повітрю постійно циркулювати в баку. У поєднанні з помірним відпарюванням пральна машина створює умови, при яких Випрані білизна може довго лежати і не втрачати вологу. Крім того, в ньому не утворюються бактерії і неприємні запахи.

Технологія 6th sense економить ваші ресурси і час. З розробкою 6th sense ви отримаєте приголомшливу ефективність прання з мінімальними витратами. Інтелектуальна система з вбудованих датчиків аналізує обсяг завантаження і автоматично підбирає оптимальні параметри для якісного очищення, включаючи рівень температури і тривалість програми. Це дозволяє скоротити витрату води і електроенергії, зберігши ваші кошти.

Насолоджуйтеся тишею під час прання. Встановлений інверторний двигун з приголомшливими технічними характеристиками забезпечує стабільну і практично безшумну роботу пральної машини. Також він гарантує точну підтримку заданого вами кількості оборотів і відрізняється довговічною роботою. Крім того, він споживає набагато менше електроенергії в порівнянні з традиційними двигунами.

Бережна турбота про ваших тканинах. Забудьте про ручному пранні мереживних і шовкових виробів! Переконайтеся самі, наскільки дбайливо пральна машина FWSG71283WEU звертається з делікатними виробами. Кожна програма передбачає особливі обороти барабана, які ідеально підходять для речей з різних видів тканини. З розробкою SoftMove ™ ви отримаєте не тільки якісну, але і дбайливе прання, після якої ваша одяг буде виглядати як нова.

Зручність і простота управління. Оцініть, наскільки швидкою і комфортною може бути настройка параметрів роботи пральної машини з великим цифровим дисплеєм. На ньому відображається обрана програма і функції, що залишився до закінчення циклу і інша важлива інформація. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволить в лічені секунди включити потрібну програму або змінити вибрані настройки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані