Корпус CASECOM CM-419-500 - AT210724 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус CASECOM CM-419-500 - AT210724 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Корпус CASECOM CM-419-500

Корпус CASECOM CM-419-500 - AT210724

Код товару: AT210724
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Типорозмір Minitower, Потужність блоку живлення 500 Вт, Підтримувані материнські плати Micro - ATX, Класс корпусу Класичні, Наявність блоку живлення з блоком живлення, Розташування блоку живлення верхнє,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CASECOM
Типоразмер Minitower
Мощность блока питания 500 Вт
Поддерживаемые материнские платы Micro - ATX
Расположение блока питания верхнее
Класс корпуса класичні
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 2.0
Спосіб установки вертикальний
Количество слотов расширения 4
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 300 мм
Максимальная высота процессорного кулера 15 см
Матеріал корпусу пластик, металл 0,45 мм
Габарити, мм 175 x 352 x 350 мм
Места для дополнительных вентиляторов Front 1x12 см, Back 1x8 см
Опис

Придбати Корпус CASECOM CM-419-500 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус CASECOM CM-419-500

Корпус, виконаний у форм-факторі Mini Tower і відрізняється дуже добре продуманим дизайном, завдяки якому значно полегшується установка системних компонентів і є можливість підтримки оптимального температурного режиму для їх ефективного функціонування.

Корпус відрізняється простою установкою компонентів і зборкою системи, а конструкція слотів, відсіків, гвинтів для установки і фіксації різних пристроїв створені спеціально для зручності користувача.

Корпус CASECOM CM-419-500 в форм-факторі Mini Tower досить місткий, щоб розмістити в ньому будь-які комплектуючі. Добре продумана система циркуляції повітря за рахунок вентиляційних отворів на передній, бічний і задній панелях забезпечить стабільну роботу вашої системи.

Частиною кожного комп'ютера є корпусу. Вони потрібні не тільки для красивої упаковки всіх деталей, але і виконують важливу функцію - забезпечують розміщення і жорстку фіксацію всього пристрою. З його допомогою проводиться електроживлення, і він же захищає тендітні елементи від зовнішніх факторів. Цю деталь ПК ще називають системним блоком. У нього поміщається материнка, процесор і складові охолоджувальної системи, ОЗУ, HDD, дисковод, приводи для клавіатури, мишки.

Системні блоки для ПК розподіляють за кількома класифікаціями і різноманітні параметрами. Фахівці з «залозу» спочатку розділяють їх за призначенням і виконання завдань. Виділяють кілька стандартів вироби - АТ, АТС, micro ATX або Rack. Серед майстрів і користувачів зарядженими комп'ютерами популярні АТС, так як в нього поміщають материнські плати нового покоління. Він характеризується легким і швидким доступом до складових комп'ютера. Монтується модернізована система вентиляції всередині вироби. Можна контролювати енергоспоживання.

Варіант Mini-ATX відноситься до малогабаритним. Ця модель підходить для людей у ??відрядженнях. В таких приладах буде не дуже багато деталей і потужність знижується. Форми АТ сильно застаріли і практично не експлуатуються сучасними користувачами.

За призначенням всі корпуси поділяють на два типи: звичайні. Компанії використовують найпростіші метали для виготовлення продукції. У них менша кількість виходів під аксесуари і отворів під складові ПК. Буває вмонтований блок живлення, але він часто має слабку потужність.

Геймерські. Проводять його часто з алюмінію, для якнайшвидшого охолодження системи. У нього додаються додаткові слоти для інших елементів. Проводитися можуть з дверцятами для відстеження процесів, швидкого доступу до «нутрощів», а також в декоративних цілях. Вони часто йдуть без блоку живлення, щоб покупець міг підібрати потрібний по потужності.

За зовнішніми ознаками прилади поділяються на горизонтальні, вертикальні і стійкового виконання. Традиційним вважається вертикальна модель. Це найпоширеніший варіант корпусу. Його вибирають багато покупців, так як його легко лагодити, легкий доступ до елементів всередині «заліза» і встановлюється на підлогу, хоча можна поставити і на стіл. Горизонтальна модель встановлюється тільки на робочий стіл. На нього можна поставити зверху клавіатуру або неважкий монітор, щоб заощадити місце.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані