Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012 - AT210726 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012 - AT210726 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012
Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012
Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012

Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012 - AT210726

Код товару: AT210726
Немає в наявності
Короткий опис:
Зачіски для вертикальних локонів, для гладкої зачіски, Призначення побутовий, Особливості автовідключення, Потужність н. д., Матеріал пластин керамічні пластини, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Тип управления механічна
Диапазон температуры нагрева 180-230 °С
Особливості автоотключение
Длина шнура 1,8 м
Живлення провідне
Прически для вертикальных локонов, для гладкой прически
Призначення бытовой
Материал пластин керамические пластины
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1012 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Випрямляч для волосся ROWENTA SF1012

Компанія Rowenta давно завоювала вірних прихильниць приладів по догляду за волоссям. Зокрема, стайлери не стали винятком завдяки грамотному підходу до створення таких приладів. Стайлер Rowenta SF 1012 F0 - це незамінний прилад для любительок гладких блискучих волосся.

Переваги моделі. Випрямляч оснащений керамічними пластинами, які легко ковзають по волоссю, роблячи їх ідеально рівними і блискучими. Як результат, ваші волосся виглядає здоровим і красивими. Стайлер ідеально підходить для щоденного застосування, кожен день ви зможете виглядати по новому - як з рівним волоссям, так і з кучерявими локонами.

Термоізольований наконечник дозволяє накручувати локони, тримаючи випрямляч двома руками з максимальною безпекою. Два температурні режими дозволять підібрати найбільш оптимальний для конкретного типу волосся і бажаної укладання. Максимальна температура нагріву 230 ° С гарантує ідеальні результати укладання будь-якого типу волосся. Зручність у користуванні забезпечує поворотний шнур живлення довжиною 1,8 м. Про роботу приладу сповіщає світловий індикатор.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані