Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38) - AT210728 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38) - AT210728 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на оборудование умный, предлагаем вам сделать выбор ssd стационарного и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Предлагаем вам товар бесперебойника, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам диск, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с гигрометр комнатный, либо видеокарта компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить пк, обратите внимание на принтер расходники, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить ssd компьютера в нашем магазине, а также промышленный фен с доставкой по Белой Церкви.
Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38)

Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38) - AT210728

Код товару: AT210728
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип відцентрова, Потужність 400 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 0.5 л, Об'єм резервуару для соку без резервуару, Кількість швидкостей 1, Антикрапельна система так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока без резервуара
Потужність 400 Вт
Объем резервуара для жмыха 0.5 л
Особливості широкий жёлоб для загрузки, пеноотделитель, автоматический выброс мякоти
Габарити 30 x 26 x 18 см
Вага 1.7 кг
Колір White
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка TEFAL ZE350B (ZE350B38)

За допомогою соковижималки Tefal Frutelia ZE350B38 можна легко приготувати смачні свіжовичавлені фруктові та овочеві соки. Ви можете насолоджуватися свіжим соком щодня, без будь-яких консервантів або добавок цукру, а також забезпечити себе вітамінами.

Цей розумний кухонний супутник оснащений ємністю об'ємом 0.5 л для макухи. Ви, безсумнівно, оціните функцію Anti-drip, що запобігає витоку соку при видаленні резервуара. Соковижималка оснащена круговим наповнювачем діаметром 49 мм. Насолоджуйтесь малими розмірами, які дозволять тримати пристрій під рукою, оскільки не буде займати багато місця на кухонному столі. З метою безпеки є штовхач для подачі шматочків фруктів. Для вашої зручності, деякі деталі можна мити в посудомийній машині.

Вашій увазі ми хочемо представити центрову соковижималку універсального типу від відомої компанії Tefal. Модель носить назву Tefal ZE350B38, і починається вона приємним дизайном. Користувачі люблять цю модель за її простоту і ефективність. Прославилася вона і потужністю, яка становить 400 Вт. У той час, як корпус соковижималки виконаний з пластика, її сітка (фільтр) виготовлена ??з нержавіючої сталі - одного із самих гігієнічних матеріалів. Працює пристрій в одному швидкісному режимі.

Інформація іншого плану. Відцентрова соковижималка Tefal ZE350B38 не дозволить вам відмовляти собі в здоровому і солодкому напої. Вона стане ключовим кроком для зміцнення імунної системи в холодну пору року. Пристрій має окремим контейнером для м'якоті (0,5 л) і об'ємним склянкою для соку. Вона дозволяє мити окремі деталі власної конструкції в посудомийній машині, спрощуючи ваші домашні турботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані