Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715) - AT210732 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715) - AT210732 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)
Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)

Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715) - AT210732

Код товару: AT210732
Немає в наявності
Короткий опис:
Колір чорний, синій, Потужність 2300 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 5.5 бар, Об'єм резервуара 1 л, Постійна подача пари 70 г/хв,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір чорний, синій
Потужність 2300 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 5.5 бар
Объем резервуара 1 л
Постоянная подача пара 70 г/мин
Виробник MAC5
Опис

Придбати Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція MAC5 ARE 715 (ARE715)

Прасувальний стіл з функцією вакуумного відсмоктування і наддуву вже укомплектований парогенератором на 1,0 літр і професійної праскою. Комфортне зберігання праски в боксі забезпечить швидке встановлення та складання системи в будь-якому зручному для Вас місці.

Гарячу праску ви забираєте в бокс для зберігання і просто закриваєте кришку. Просто поставте бутель з водою поруч і наповнюйте резервуар в будь-який час. "Розумна система" з насосом підкачує з резервуара воду в бойлер. Автоматичне управління нагрівом і витяжкою столу - це свобода рук і ніг, включіть кнопку на потрібний Вам режим (витяг або насос) і звільніть себе від складних маніпуляцій.

Одна кнопка на кілька справ - це унікальна функція, коли при роботі праскою на поверхні прасувального столу автоматично включається вакуумна витяжка. В кнопку праски вбудовано управління витяжкою, програма розрахована на більш тривалий час роботи. Навіщо це? Для поверхні столу, вона завжди залишиться чистою і сухою. Потужний двигун осушує поверхню столу.

Зберігання без напилення - це чохол для зберігання столу, він закриває тканинний чохол і забезпечує її чистоту.

Для сучасних господинь незамінним приладом в будинку стане парова станція - агрегат, що складається з праски і парогенератора для горизонтальної та вертикальної прасування. Техніка прискорює цю домашнє завдання, покращує якість процесу.

Серед пропозицій виробників є прилади з різними показниками потужності, силою подачі пари, з додатковим функціоналом для максимально комфортного прасування. Сучасна прасувальна парова станція являє собою прилад, що складається з праски і парогенератора. Прилад призначений для швидкого і якісного прасування.

Ця професійна техніка призначена для побутового використання. У резервуар наливається вода, яка нагрівається, перетворюється на пару і надходить через сполучний шланг до праски.

Через спеціальні отвори пар під тиском розгладжує речі. Залежно від потужності, яка забезпечує подачу пара, ваги агрегату, обсягу резервуара і інших нюансів визначається швидкість, зручність і якість прасування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані